Privat workshop

Er I en mindre gruppe, fx en mødregruppe, der har lyst til at støtte hinanden i træningen, tilbyder vi også vores populære workshop til private grupper.

For at afholde en privat workshop skal I være mindst 4 personer.

I kommer ind til os på tre aftalte datoer i forløbets uge 1, 3 og 6. Læs mere om de enkelte mødegange i vores oversigt.

Der er mulighed for at afholde private workshops i alle hverdage. Under hele forløbet har alle deltagerne i gruppen mulighed for at få vejledning af os via mail.

Ole, 60 år
Workshop deltager
Læs mere
”Det som jeg mest vil fremhæve er, at mine rygsmerter blev reduceret så meget efter jeg startede med genoptræningen. Bruger dog, når jeg husker det, et rygbælte som støtte, men husker desværre ikke så godt.”
Mor til tvillinger, 35 år
Workshop deltager
Læs mere
Jeg var allerede fra start, meget motiveret for at gå i gang med øvelserne. Til anden workshop viste det sig at min diastase næsten havde lukket sig. Jeg var ovenud lykkelig! Så havde det altså hjulpet, alle de øvelser og ikke mindst troen på at det skulle lykkes.
Mor til 2
Workshop deltager
Læs mere
Jeg synes, forløbet var meget overskueligt. Det var rart, at vi ikke var så mange, så der altid kunne vejledes personligt og vi løbende blev målt og fik taget billeder. Jeg skulle dog lige i gang med en rutine, og jeg har heller ikke altid fået lavet alle mine øvelser – men det er bedre at lave nogle end ingen.
Tidligere
Næste

Uge 1

I første del af workshoppen måler vi størrelsen på dine delte mavemuskler (rectus diastase), og undersøger tilstanden af bindevævet. Vi lærer dig ligeledes, hvordan du selv kan tjekke dine delte mavemuskler korrekt.

For at kunne dokumentere din fremgang, tager vi mål af din mave. Med din tilladelse tager vi også billeder af din mave ved første mødegang. Selvom dine resultater snart vil vise sig tydeligt på målebåndet, er det vores erfaring, at før og efter billeder kan være en stor hjælp til at forstå og dokumentere, hvilke forandringer din krop gennemgår, som træningsforløbet skrider frem.

Du vil herefter modtage specifik undervisning i, hvordan du lukker dine delte mavemuskler ved hjælp af vores genoptræningsprogram. Vi gennemgår følgende:

 • Du lærer de siddende øvelser, inklusiv korrekt vejrtrækning.
 • Du modtager undervisning i, hvorfor vi bruger en splint i programmet, og hvordan man bruger den korrekt.

 • Du lærer at bruge transversus abdominis i hverdagen for at undgå unødigt indefrakommende pres på bindevævet.
 • Du lærer, hvordan man korrekt kommer til og fra siddende og liggende stillinger uden at gøre din deling af dine mavemuskler større.
 • Du modtager din træningspakke, som indeholder træningsvideoer, splint og træningsark. (Bemærk træningspakke med bolde og elastik skal tilkøbes)

Uge 3

Når du kommer til anden del af workshoppen, vil det være med et styrket core og en bedre holdning. Vi starter med at måle din fremgang ved igen at analysere din deling af dine mavemuskler. Derefter tager vi mål, og med din tilladelse billeder. Der vil være tid til at dele erfaringer og stille spørgsmål, før vi begynder at arbejde med følgende punkter.

 • Du lærer at lave øvelserne stående som du skal fra uge 4
 • Du lærer hvordan du skal bruge bolde til massage 
 • Du lærer at strække ud i brystmusklerne 

Uge 6

Vi starter igen med at måle din fremgang ved at analysere din diastase, tage mål og med din tilladelse billeder. Der vil igen være tid til at stille spørgsmål og dele erfaringer.

Formålet med den sidste mødegang er at lære dig, hvordan du kan inkludere vores øvelser i dit foretrukne træningsprogram. Vi gennemgår derfor specifikke øvelser og korrekte træningsteknikker efter dit behov og dine ønsker.

 • Du lærer hvordan du kan implementere teknikken i din hverdag, hvilket er en essentiel del af vores undervisning, så du bliver ved med at forbedre og vedligeholde et stærkt og sundt core for altid. En deling af dine mavemuskler kan altid genopstå ved overbelastning og forkert brug af mavemuskulaturen
 • Du lærer at gå mens du har et aktivt core
 • Du lærer at lave øvelserne mens du går
0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her