Anette, personligt træningsforløb i klinik

(efterår 2020)

Anette fortæller: ”Min mave var blevet for stor og bulede ud i en trekant. Min læge sagde, at jeg havde brok, og formentlig også delte mavemuskler, og at det var en opgave for fysioterapi. Jeg googlede mig frem, men fandt ikke det rette for mig. Det var gennem en Facebookgruppe, som handler om håndarbejde, at én nævnte MavenogMig.”

Anette startede et personligt træningsforløb i klinikken hos MavenogMig i september 2020.

”Det mest fantastiske ved træningsforløbet er, at min figur er blevet meget pænere, og at jeg kan passe noget tøj, som var gemt væk. Jeg kan ikke udpege én enkelt ting der er bedre end andet. For mig er det en helhed, og jeg er overrasket over, hvor lidt jeg skulle gøre, og også hvor hurtigt jeg kunne se resultater”, siger Anette.  

Sådan her så Anettes verden ud inden mødet med MavenogMig

 • Døjer med mavekneb
 • Har taget lidt på
 • Maven er skæv
 • Konstateret brok af læge
 • Udfordret med at skulle tisse med det samme når blære er fuld
 • Hård mave efterfulgt af tynd mave og luft i maven
 • Føler sig besværet i forhold til pres på ribben
 • Har fibromyalgi, som giver problemer ved træning

Anette har 1 barn, født vaginalt. Hun oplever generelt mange smerter udover koliksmerter, fx piskesmæld, ledsmerter i arme og krampe i fingre, og hver 2. måned låser hendes skulder, som hun får kiropraktisk behandling for.

Anette fortæller: ”Jeg var åben overfor træningsforløbet fra starten, da der ifølge min læge ikke umiddelbart var andre muligheder, idet operation ikke ville komme på tale hos mig – i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt. Jeg var nok lidt skeptisk om, hvorvidt jeg kunne overholde træningsprogrammet, men i det store og hele har jeg holdt træningen, det er ikke mange gange jeg har sprunget øvelser over.”

Delte mavemuskler: Måling fra opstart på forløb til afslutning af forløb

Diastase i september 2020

 • Øverst: 5
 • Mellem: 5
 • Nederst: 4½
 • Bindevæv: blødt til mellem

Diastase i april 2021

 • Øverst: 1
 • Mellem: 1
 • Nederst: 1
 • Bindevæv: fast

Sådan her så Anettes verden ud efter mødet med MavenogMig

 • Reduceret maveomfang
 • Hoftemål er reduceret fra 100 til 90 cm
 • Langt færre koliksmerter
 • Forbedret kropsholdning generelt

Anette fortæller: ”Mit maveomfang er reduceret en hel del, og jeg er blevet mere opmærksom på min kropsholdning, hvilket splinten har hjulpet mig med, især i starten af træningsforløbet.”

Anette anbefaler gerne MavenogMig til hendes veninder, hvoraf ret mange også har en stor mave. ”Det er så op til dem selv at vurdere, om de vil lade sig undersøge for delte mavemuskler”, siger Anette. 

Der er ingen tvivl om, at Anette er glad for at have startet hendes træningsforløb op, og at hun er stolt over, at hun har gennemført det med så flotte resultater.

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her