Men det har jo ikke noget med min mave at gøre…

Hvis jeg havde en 1 kr,- for hver gang jeg hører lige netop den sætning, så ville jeg være en rig kvinde… og det skete så sent som i går.

Jeg sidder sammen med en ny klient, og som altid fører vi grundig journal før vi starter med at tilrettelægge et genoptræningsprogram. Jeg kan godt fornemme en undren efter jeg har brugt noget tid på, med stor interesse, at spørge ind til hendes fødder og knæ.

“Joooee altså jeg har jo nedsunken forfod, og en del smerter i begge knyster, især den højre, og knæet driller når jeg går på trapper…. men det har vel ikke så meget med maven at gøre!?”

“Jo det har det faktisk! For dine fødder er kroppens fundament, så hvis du går og har ondt i dem hele dagen, så påvirker det i den grad måden du bruger resten af din krop på!” … var nogenlunde mit svar.

Vi gør meget ud at at lære det hele menneske at kende, før vi begynder at tilrettelægge et genoptræningsprogram. Vi ved at alt i kroppen hænger sammen, at krop og psyke er tæt forbundet. Den situation den enkelte person kommer til os med, er resultatet af hele det liv de har levet frem til nu.

I det her tilfælde kom hun med en betydelig deling i maven (rectus diastase) og lændesmerter. Men da vi begyndte at grave dybere viste det sig at der var en del andre ting der også drillede, og hvis vi bare ignorerer det, kommer vi ingen steder med genoptræning af mave og ryg.

Det er netop derfor vi har stor succes med vores tilgang til genoptræning. Det er fordi vi kigger på det hele menneske.

Derfor er vi også, igennem flere år nu, blevet spurgt om vi ikke nok vil uddanne nogle flere behandlere rundt omkring i Danmark.

Vores klienter, rundt omkring i Danmark, vil gerne have noget personlig hjælp i lige netop deres område.

Ved en rundspørge, fik vi faktisk over 400 svar på under et døgn. Vi spurgte, dem der kunne tænke sig en uddannet behandler i deres område, hvor de boede. Du kan se fordelingen af svar herunder.

Så, selvom vi tilbyder online genoptræningsforløb for rectus diastase, så er der klart et behov, i hele landet, for at der kommer flere behandlere der har lyst til at behandle ud fra vores teknikker.

Derfor har vi skabt et uddannelsesforløb.

Vi glæder os helt vildt meget til at få flere samarbejdspartnere og til at kunne tilbyde endnu flere, mænd og kvinder, hjælp til genoptræning.

Vi opstarter uddannelsesforløbet til august, og er derfor måske klar med en behandler i dit område allerede i slutningen af 2019.
 

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig