Gode toilet besøg

Toiletbesøg kan gøre din diastase være eller genåbne den.

Vi kommer lidt tæt på nu men hvis du er klar på det så læs bare videre.

Når du går på toilettet, kan du meget vel risikere at gøre din diastase være da du højsandsynligt laver et stort pres på din bugvæg og der med kan din diastase blive være eller dine mavemuskler kan dele sig eller dele sig igen.

Men bare rolig vi har et råd til dig.

Når du går på toilettet, og laver nummer 2, og bare sidder normalt med ben i ca. 90 grader og forholdsvis ret ryg, så lukker du faktisk af for din tarm så du skal bruge mange kræfter på at presse og dermed laver du et meget stort pres på din bugvæg lige som hvis du laver en mavebøjning, og hvis du bliver ved med at sidde på toilette på denne måde, ja så er der ingen anden mulighed for dine mavemuskler end at de bliver nød til at dele sig.

Løsningen på det problem kommer længer nede

Når du skal sidde på toilette skal du (jeg underskylder mit sprog) sidde i ”skovskiderstilling” og måske tænker du ”at det kan være lidt svært på et helt almindeligt Toilet” men, det er faktisk meget enkelt.

Det du skal er:

  1. få dine ben op, så dine knæ er over hoftehøjde (brug en skammel, bøger eller yogablokke)
  2. lidt mere end hoftebredes afstand mellem benene
  3. læne dig fremover med ret ryg så du faktisk vipper i dit bækken
  4. og til sidst men ikke mindst bruger du dit åndedræt og på en udånding presser du.

Du kan bruge mange forskellige ting til at få dine ben op f.eks. en skammel (som den på billedet en squatty potty)

Hvis du ikke har en skammel så kan du evt. bruge yogablokke som du kan købe i vores webshop

Yogablokke kan bruge til mange forskellige ting såsom toiletbesøg og yoga men de kan også bruges hvis du sidder på en stol så du får benende lidt op hvis stolen er for høj så du for dine ben i 90 grader og ikke for lukket af for blod tilførslen og de kan bruges hvis du har en bærbar computer og ikke har et stativ til den men skal have den lidt højre op så dine øjne er i horisonten så du ikke for smerter i nakken som sådan her

De kærligste hilsener fra Helle og Sheila

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her