Når genoptræning af delte mavemuskler får uventede resultater

Vi har valgt at bringe Lottes historie i ucensureret form, da hendes ord og beskrivelse af hendes oplevelse er så stærk, at de på ingen måde kan bringes i forkortet eller redigeret form.

Historien handler om, hvordan behandling af delte mavemuskler nogle gange giver uventede positive resultater, og ændrer livet for en person.

Lottes historie

Mit navn er Lotte. Jeg er 49 år, og har lige afsluttet min behandling hos MavenogMig.

Her er min historie om hvad MavenogMig har gjort for mig.

For ca. 13 år siden fik jeg konstateret kronisk irriteret og inflammeret ledbånd i mine hofter, en kronisk betændelsestilstand som er yderst smertefuld, og jeg har derfor dagligt måtte tage stærkt smertestillende medicin. Da jeg ikke kunne motionere pga. smerter, tog jeg hurtigt på i vægt, og blev lettere overvægtig. Det medførte at jeg fik inkontinensproblemer, konstant var oppustet, og sidst men ikke mindst, udviklede jeg stressrelateret spiserørsbrok, som gjorde at jeg ofte måtte sidde op og sove for at undgå mavesyre i spiserøret, og jeg fik ofte anfald af stærke brystkramper, som symptommæssigt minder om en blodprop i hjertet. Jeg skal derfor tage mavemedicin resten af mit liv. Problemet med min mavemedicin er, at den ikke må kombineres med smertestillende medicin.

Jeg har forsøgt at komme smerterne til livs med fysioterapi, træning, akupunktur, stræk/træk af ledbånd og svømning, alt sammen kun med meget kort virkning. Da det ene påvirker det andet, blev det en ond cirkel, og min livskvalitet var ikke særlig høj. Den eneste form for træning jeg kunne udføre, som jeg holder meget af, er min elcykel, så jeg cykler til og fra arbejde hver dag, en tur på 20 km. hver vej, så lidt motion får jeg.

Jeg var meget ked af min oppustede mave, og en dag spurgte min datter mig, om jeg havde hørt om MavenogMig. Jeg bestilte en konsultation, og fik konstateret diastase. Da selve behandlingsmetoden ikke ville overbelaste mine hofter, gik jeg straks i behandling. For hvis det kunne hjælpe mig af med min oppustethed, kunne jeg da få en lille smule livskvalitet og selvværd tilbage.

Men behandlingen har givet mig meget mere end jeg nogen sinde havde turde håbe på. Efter blot en uges behandling, oplevede jeg min første smertefrie dag i 13 år, og jeg havde ligget ned og sovet hele natten. Jeg tænkte: ”Det kan ikke være rigtigt”. Efter 2 ugers behandling, havde jeg haft denne oplevelse 3 gange. Så i samråd med min læge, begyndte vi at trappe mig ud af alt min smertestillende medicin. Vi begyndte også at trappe mig ud af min mavemedicin.

Efter 8 ugers behandling og 4 ugers udtrapning af splinten (som jeg nu kun bruger ved hårdt fysisk arbejde), tager jeg ikke nogen form for smertestillende medicin, og er stort set smertefri. Jeg har ikke længere nogen inkontinensproblemer, har ikke haft et eneste anfald af brystsmerter i de sidste 2 måneder, og min mavemedicin er blevet halveret.

Jeg har nu overskud og energi til at kunne være aktiv med mine børnebørn og familie.

Så en kæmpestor tak til MavenogMig (Helle), for at have givet mig min livskvalitet tilbage.

Med venlig hilsen

Lotte

Billede1
Billede3
Billede2
Billede4

Værd at vide om behandling af delte mavemuskler og MavenogMigs program

Lottes historie skal ikke forstås, som at delte mavemuskler er årsagen til kroniske smertepatienters smerter.

Men Lotte, og mange andre af vores klienter, oplever en kraftig reduktion af de symptomer/gener, som de fortæller om ved deres første møde med MavenogMig, efter heling af deres delte mavemuskler.

Positive resultater

MavenogMig har siden august 2020 systematisk indsamlet data på klienter forud for deres forundersøgelse hos os, for at afdække hvilke gener de har, og i hvor høj grad disse gener generer dem.

Lændesmerter

  • 72,5% oplever smerter i lænden ved forundersøgelsen.
  • Ved 1. opfølgning er tallet faldet til 58,5%, som oplever lændesmerter.
  • Ved 2. opfølgning, som typisk er omkring 7-8 uger efter opstart hos MavenogMig, er tallet faldet til bare 28,6% der oplever lændesmerter.

Smerter i øvre ryg

  • 39,4% oplever smerter i øvre ryg ved forundersøgelsen.
  • Ved 1. opfølgning stiger tallet lidt til 43%, der oplever smerter i øvre ryg, hvilket er naturligt, da man i 4. uge af programmet bliver udfordret med nye øvelser.
  • Tallet falder til gengæld drastisk til bare 14,3% der oplever smerter i øvre ryg ved 2. opfølgning, som typisk er omkring 7-8 uger efter opstart hos MavenogMig.

Mange af vores klienter fortæller, at de i mange år har døjet med smerter i lænd og øvre ryg, og mange har prøvet diverse former for behandlinger hos læger, fysioterapeuter, kiropraktorer og andre behandlere uden positiv effekt.

Men mange oplever, at deres gener efter et genoptræningsforløb hos MavenogMig, bliver kraftigt reduceret eller helt forsvinder.

Årsagen findes i din krops kraftcenter

Når din core, som er din krops kraftcenter, er ude af balance og bliver svækket, uanset om det skyldes graviditet, dårlig holdning, smerter, ustabilt bækken, forkert træning, overvægt eller operationer i maven, så påvirker det resten af kroppen.

Ved at styrke og genoptræne mavemusklerne, er din krop i stand til at gøre det som den er skabt til – nemlig at passe på dig.

Skånsomt program

Vores program er skånsomt og kan laves af alle. Det kræver en stol og 3 minutter af din tid 5 gange om dagen. Det er øvelser som er baseret på det naturlige åndedræt, som hjælper dig med at genskabe, styrke og samle dine mavemuskler indefra.

Gradvist som din krop bliver stærkere og stærkere, vil du blive udfordret med øvelser stående, og vi arbejder med din holdning, vaner (især de dårlige af dem), og guider dig til, hvordan du bruger din krop bedst muligt.

Fantastiske resultater

Det handler om, at jo mere du bruger din krop rigtigt i din hverdag – jo mindre chancer er der for, at problemet genopstår. Men det kræver arbejde. Det kræver bevidsthed og ønsket om at forstå, hvorfor kroppen kan give smerter.

Og nogle gange – så opnår vores kunder helt igennem sindssygt fantastiske resultater som Lotte.

Det er ikke vores fortjeneste, men Lottes alene. Vi har givet Lotte værktøjerne til at hun har fået en stærk krop igen, men det er Lotte der har udført arbejdet. Vi er superglade på Lottes vegne, og meget taknemmelige over, at Lotte vil dele hendes historie.

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her