Indkøbskurv

Rectus diastase behandling

Behandling af rectus diastase, når mavemusklerne har delt sig, kan enten foregå ved en operation eller ved korrekt træning. Mange kvinder og mænd får at vide af deres læge, at den eneste tilgængelige behandling, der findes mod rectus diastase, er en meget omfattende operation i form af bugvægsplastik. En rectus diastase kan dog også – langt mere optimalt – behandles ved hjælp af en særlig træningsmetode, der hedder Tupler Technique™.

 

Læs her om behandlingsmulighederne for dig, der har delte mavemuskler. Vi hjælper dig til at igangsætte helingen af dine mavemuskler på de mest optimale måder gennem træning.

 

Vælger du at gennemgå en operation i maven, hvad enten det er en bugvægsplastik eller en anden maveoperation, vil korrekt træning ligeledes hjælpe dig og dine mavemuskler til at hele hurtigere.

 

Bugvægsplastik

Den hurtigste måde at behandle en rectus diastase på er via en omfattende operation kaldet
 bugvægsplastik. Operationen er dog et stort indgreb, der både medfører en længere helingsproces og grimme ar. Derudover er der ingen garanti for, at musklerne ikke deler sig igen.

 

En bugvægsplastik bliver hurtigt en dyr fornøjelse, da du sjældent kan få operationen gratis indenfor det offentlige hospitalsvæsen. Derfor hører vi ofte om folk, der søger mod det private for at få foretaget bugvægsplastikken.

 

Hel med korrekt træning

Den såkaldte 'tobleronemave' der går op i en trekandt når man rejser sig fra liggende stilling er tydeligt tegn på en rectus diastase.

Den såkaldte ‘tobleronemave’ der går op i en trekant når man rejser sig fra liggende stilling er tydeligt tegn på en rectus diastase.

En operation bør altid undgås, når der findes andre muligheder. Og andre muligheder findes. Og de virker.

 

Med korrekt træning kan du hele bindevævet og samle de delte mavemuskler. Træningsteknikken hedder Tupler Technique™ og er blevet benyttet som rectus diastase behandling i over 20 år. Det er den eneste evidensbaserede træningsteknik, der kan hele en rectus diastase. Vores resultater med træningen viser, at en operation, i langt de fleste tilfælde ,faktisk ikke er nødvendig for at hele.

 

Den komplette heling afhænger af størrelsen af diastasen samt din dedikation til programmets fire trin mm., men følger du Tupler Technique™ træningsprogrammet, er det vores erfaring, at du kan begynde at se synlige resultater allerede efter tre uger.

 

Træning i forbindelse med operation

Vælger du alligevel at få en operation, er det enormt vigtigt at træne mavemusklerne op før operationen. Stærke muskler hjælper på helingsprocessen, og gør det nemmere at træne dem op igen efter operationen.

 

Vi anbefaler derfor, at du følger Tupler Technique™ programmet før operation for at styrke og forberede musklerne. Efter operationen kan Tupler Technique™ programmet bruges til at beskytte stingene og til at sikre, at rectus diastase ikke genopstår.

 

Læs mere om fordelene ved træning for dig, der enten skal opereres eller er blevet opereret.

 

Hjælp til at komme videre

Er du i tvivl om, hvorvidt din rectus diastase kan heles via træning? Eller vil du gerne vide mere om, hvordan korrekt træning kan støtte dig i forbindelse med en bugvægsplastik?

 

Book en forundersøgelse og få svar på alle dine spørgsmål.

 

Du kan også tilmelde dig et af vores gratis infomøder, hvor vi fortæller om vores erfaringer med Tupler Technique™-metoden som behandlingsform.

 

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@mavenogmig.dk, hvis du har nogen spørgsmål.

  • company-logo
  • company-logo
  • company-log
  • company-log
  • company-log
 • Gratis

  Rectus diastase / delte mavemuskler:

  Få vores 3 bedste råd til hverdagen

  Ja tak - send dem med det samme!
  Nej tak - ingen gratis råd til mig