Johanna, mor til to, har hjemmetrænet og er tidligere opereret for navlebrok.

”Jeg vil varmt anbefale alle mødre at gennemgå Maven og Migs træningsprogram for Rectus Diastase, for det gør virkelig en forskel. Man behøver slet ikke lære at leve med en “mor-mave”!”

”Jeg har gennemført de første 6 uger af jeres træningsprogram mod Rectus Diastase. Og jeg er så tilfreds! Min diastase er væk, bindevævet er tykt og stramt

og bedst af alt, siden jeg fik splinten på og begyndte at træne har jeg ikke haft ondt i ryggen.

Jeg har født to børn, de er nu 3,5 og snart 2 år. Efter at jeg født mit andet barn ville mine mavemuskler ikke samle sig igen.

Fra venner og familie fik jeg høre at jeg bare må acceptere at kroppen mister formen efter at man fået et par børn, at man må lære at leve med sin “mor-krop”.

Jeg har altid været slank, så nogle venner blev til og med provokerede af at jeg, i deres øjne, forsøgte at få min flade mave tilbage.

Men for mig handlede det om så meget mere end det kosmetiske. Mine mavemuskler fungerede ikke så godt, jeg overspændte i ryggen for at kompensere, hvilket resulterede i at jeg konstant havde ondt i ryggen.

Det viste sig også at jeg havde brok, 2 cm på hver side af navlen. Ved en operation fik jeg lagt et net ind over hullet, for at forhindre at mine indre organer ville trykkes ud gennem hullet ved anstrengelse.

Men også fra lægernes side fik jeg at vide at der intet var at gøre med afstanden mellem mine mavemuskler. Også fra dem, fik jeg at vide at det må jeg bare acceptere. 

Få måneder efter operationen fandt jeg jer. Jeres materiale beskrev min situation præcis. Og hvor var det fedt at se og læse at jeg slet ikke var den eneste med rectus diastase, og frem for alt at det kunne trænes væk!

Endelig var der nogen, som ikke syntes det var kosmetisk pjat, at man ikke er tilfreds med sin “mor-mave”. Efter lidt guidning fra jer fik jeg købt et træningsprogram og en splint og gik igang med det samme.

Allerede efter tre uger kunne jeg se resultat. Og når jeg i dag, efter 6 uger, skulle måle min rectus diastase kunne jeg knap nok finde den!

Jeg er så tilfreds med resultatet og stolt over mig selv at jeg holdt mig benhårdt til træningsprogrammet, jeg har ikke sprunget over en eneste gang, og det har svaret sig.

For jeg må indrømme, at det til tider har været hårdt at holde motivationen på top. Når splinten har været varm og bøvlet, og jeg følt mig for træt for at træne.

Men det træningsark man får, hvor man krydser af hver gang man følger programmet, har været en god motivation. For jeg ville ikke acceptere at der var huller i det!

Samtidigt har I været fantastisk gode til at svare på mail, både hurtigt, engageret og udførligt.

Til trods for at i er i København og jeg følger et hjemmetræningsprogram i Jylland, så har jeg følt at jeg har haft personlig kontakt og interesse fra jer.

I har ikke bare solgt et produkt. I har været her for mig gennem hele forløbet, hvis jeg har haft brug for det.”

(Billeder taget før og efter genoptræningen af klienten selv, som vi med tilladelse deler.)

Før billeder

Efter genoptrænings billeder

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her