Mor til to, kejsersnit - personlig træning

“Jeg er 47 år gammel og har to børn på henholdsvis 12 og 17 år. Første gang fødte jeg vaginalt, mens det anden gang var ved planlagt kejsersnit. Begge børn var store ved fødslen, så det var jeg også:-)

Allerede efter første fødsel havde mavemusklerne svært ved at samle sig, og det blev endnu værre efter den næste graviditet.

Jeg trænede flittigt med traditionelle mavebøjninger, men det hjalp ikke rigtigt med at få maven på plads, og der var ikke meget hjælp at hente hverken på hospitalet eller egen læge.

Så jeg har i efterhånden en del år fundet mig i at have “hængemave” om aftenen efter dagens måltider og kun kunne gå i kjole én dag ad gangen, for så var det nødvendigt med en dag med bukser med et stramt bælte til at få maven “på plads” igen.

Min navle kom aldrig ind igen efter fødslerne, men det blev delvist skjult af det overskydende maveskind, som desværre aldrig trak sig sammen.

I de senere år har jeg fået store problemer med lænden og nakken på grund af dårlig holdning. Ud over smerter disse steder får jeg nemt spændingshovedpine, samtidig med at jeg lider af migræne.

Jeg træner aktivt flere gange om ugen, men det har ikke hjulpet. Jeg er også hypermobil.

Ved et tilfælde så jeg på Facebook en omtale af Maven og Mig og kunne genkende mig selv med det samme!

Forundersøgelsen hos MavenogMig viste selvfølgelig både delte mavemuskler og navlebrok.

Jeg var lidt skeptisk over for, om genoptræningen med 3 gange personlig træning nu også kunne hjælpe “sådan en gammel en” som mig, men det blev så sandelig gjort til skamme.

I løbet af 6 uger skete der en stor forandring både med navlen og bulen på maven, og samtidig er jeg blevet meget mere opmærksom på min holdning både siddende, stående og gående.

Jeg fik god opbakning, så jeg fulgte hjemmetræningen til punkt og prikke. Ved tvivlsspørgsmål fik jeg hurtigt svar på mail, og både videoer på hjemmesiden og de skriftlige vejledninger er meget brugbare.

Kort sagt det virker, og det er overskueligt, hvad du skal lave af øvelser, og ligeså vigtigt, hvad du ikke må gøre længere.

Selv om jeg ikke længere laver almindelige mavebøjninger, er min mave stærkere end nogensinde før. Jeg kan se i spejlet, at jeg har ranket mig, og det har pyntet!

Og jeg har nu også haft en længere periode med færre anfald af spændingshovedpine. En varm anbefaling herfra .

(Billederne er taget før forløbets start og efter 6 ugers genoptræning. Billederne er delt med klientens tilladelse).

Før billeder

Efter genoptrænings billeder

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her