Mor til to, begge ved akut kejsersnit og navlebrok - Workshop deltager

“Jeg startede på workshop tilbage i februar 2015, 2 måneder efter jeg havde født mit andet barn – også denne gang akut kejsersnit.    

Allerede efter første graviditet, blev jeg opmærksom på, at mine mavemuskler stadig var delte, så jeg havde et ”lille hul” i maven.

Men det var først efter anden graviditet, jeg blev opmærksom på, at det føltes som om, der ikke var noget der holdte indvoldene tilbage og jeg blev ved med at se gravid ud med en udspilet mave og udadvendt navle – og det var helt oppe fra det øverste af maven, der var udspilet.    

Inden min første graviditet og især efter den første har jeg døjet med ondt i ryggen og fået konstateret, jeg har brug for at træne min transversus (muskel), men aldrig helt fået fulgt godt nok op på det.

Jeg fandt frem til Maven og Mig ved at Google mig frem og blev overbevidst om, da jeg så billederne, at dette måtte være den rigtige metode for mig og at det virkede!  

Efter første konsultation forstod jeg, at jeg faktisk hørte til dem, der altid har haft en rectus diastase, om end ikke så stor, som efter jeg havde født to børn.

Mit udgangspunkt inden træningen var en øvre diastase på 5 fingre, en midte på 7 fingre og en nedre på 5. Så den var altså rimelig stor.  

Jeg synes, forløbet var meget overskueligt. Det var rart, at vi ikke var så mange, så der altid kunne vejledes personligt og vi løbende blev målt og fik taget billeder.

Jeg skulle dog lige i gang med en rutine, og jeg har heller ikke altid fået lavet alle mine øvelser – men det er bedre at lave nogle end ingen.  

Man skal lige vende sig til at have splinten på, men den gav samtidig en meget slank figur. Den kan godt være varm og irriterende.

Men den og træningen har hjulpet med at styrke min transversus muskel, så jeg har ikke oplevet at have ondt i ryggen mere.    

Jeg var meget overrasket over at se før og efter billederne fra 1. til 2. gang og ikke mindst det endelige resultat efter 6 uger! Jeg kan kun anbefale andre med samme problemer, at starte hos Maven og Mig.”

Billederne er taget på en workshop hos Maven og Mig og delt med klientens tilladelse. De første billeder er taget i uge 1 ad forløbet og de sidste billeder er taget 6 uger senere.

Klienten har vedligeholde sine resultater flot de sidste 4 måneder.

Før billeder

Efter genoptrænings billeder

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her