Mor til tre / tvillingemor / personlig træning

   

“Jeg har været igennem et helt fantastisk forløb hos Maven og Mig og kan give de allerbedste anbefalinger.

 

Efter to fødsler på få år og heraf den sidste en tvillingefødsel, var min holdning så dårlig og min mave var stor og øm. Jeg læste om Maven og Mig på nettet og tog til en forundersøgelse, hvor jeg fik konstateret delte mavemuskler.

 

Jeg har gået til personlig træning hos Sussi. På kort tid har mavemusklerne samlet sig, og jeg har hurtigt kunnet mærke en styrke i mave, ryg og færre lændesmerter.

 

Jeg har virkelig fået åbnet mine øjne for mine daglige bevægelser og holdning. Jeg er blevet meget overrasket over, hvor simple øvelserne var, og hvor “lidt” der egentlig skulle til for at mærke de første resultater.

 

Sussi har været en helt fantastisk opbakning og støtte, hvis tingene var svære, og hun har en helt fantastisk gejst til at få en til at hænge i og ikke give op, hvis hverdagen er udfordret, men holde fast og lave øvelser ud fra de livsbetingelser, man nu har.

 

Hun er rigtig god til at mærke efter og vurdere, hvad man kan overskue. Hun har bekræftet, at lidt er bedre end ingenting.

 

Det er meget tydeligt, at Sussi brænder for at gøre en forskel for os mødre. Det har været en fantastisk rejse, og et meget positivt indspark på min barsel med tvillinger.

 

Jeg har virkelig fået bekræftet, hvor vigtigt det er, man også giver sig tid til at gøre noget for sig selv som mor, selvom man er på barsel, og det hele er kaotisk :-)”

 

Christine, mor til tre skønne unger

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
Kurven er tom