Mor til tvillinger ved planlagt kejsersnit - genoptrænet ved personlig træning

”Et helt igennem fantastisk forløb som jeg aldrig ville have været foruden”

”Derfor opsøgte jeg maven og mig:
Jeg opsøgte Maven og Mig 10 måneder efter, at jeg havde født to (JA TO) babyer på én og samme gang ved planlagt kejsersnit. Dét at have båret tvillinger havde virkelig sat sine spor på min krop – og særligt min mave.

Jeg har altid været typen, der har taget på, på balder og lår men aldrig på maven. MEN det skulle en tvillingegraviditet sørge for at lave om på.

Jeg tog cirka 30 kilo på under graviditeten og efter fødslen, havde min mave ændret sig RADIKALT! Den ellers nogenlunde flade mave fra før, var pludselig forvandlet til en oppustet og udstående mave, der selv 8 måneder efter fødslen stadig lignede, at jeg var højgravid.

Ydermere føltes det som om, at maven var lavet af det rene blæver, uden en ærlig mavemuskel tilbage.

Da jeg opsøgte Maven og Mig, var det derfor med meget frustration og ærlig talt stor skepsis – jeg troede ikke sådan rigtig på det – men det skulle der hurtigt blive lavet om på.

  Lidt om mit forløb:
Ved første besøg hos Maven og Mig fik jeg besked på, at jeg havde en diastase (altså delte mavemuskler) på 5 fingre. Undervejs i forløbet fik jeg vejledning og blev målt, og lynhurtigt var der resultater at se.

Gode resultater. Efter kun et 8 ugers forløb, havde min diastase lukket sig helt og min mave var gået fra at være 91 centimeter i omkreds til at være 82 centimeter i omkreds.

 
Det der inden forløbets begyndelse skræmte mig mest, var at jeg skulle bære et støttebælte i døgnets 24 timer. Dette viste sig dog kun at være til gene de første 2-3 døgn og derefter blev det en vane, ligesom alt andet.

Det næste der skræmte mig, var alle de daglige øvelser og gentagelser der skulle laves. Som tvillingemor har jeg hænderne fulde og jeg var bekymret over, hvornår jeg skulle finde tiden. Men også her, blev jeg ligesom med alt andet i dette forløb, positivt overrasket. Hurtigt blev øvelserne en naturlig del af hverdagen.

6 uger inde i mit forløb hos Maven og Mig startede jeg et forløb hos en personlig træner. Jeg informerede ham om mit sideløbende forløb hos Maven og Mig – da dette havde betydning for, hvilke øvelser jeg ikke måtte lave hos min personlige træner.

Min personlige træner var dog noget skeptisk overfor mit forløb hos Maven og Mig men måtte hurtigt bide alt i sig igen, da han så, hvor effektive og hurtige resultater det skabte.   

Det jeg særligt har lagt mærke til ved forløbet hos maven og mig er en utrolig dygtig og kompetent vejledning. Der er ingen tvivl om, at der i dette koncept ligger en KÆMPE viden, DER VIRKER!

En evne til, at få mig holdt til ilden. Jeg er ret utålmodig anlagt – men fordi jeg kunne se resultater lynhurtigt, var gejsten i top under hele forløbet.”

(Billederne er delt med klientens tilladelse)

Før billeder

Efter genoptrænings billeder

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her