Mor til to / 2 x kejsersnit / Personlig træning

Maven & Mig gav mig motivation til at vende noget jeg syntes umuligt at gøre.

“Jeg er 31 år gammel, mor til Valdemar på snart 6 år og Julius på snart 2 år.
Efter 2 graviditeter hvor jeg ca. tog 35 kg på i hver graviditet, og med begge fødsler endt i kejsersnit, har min krop været en kæmpe belastning igennem.

Godt og vel ½ år efter Julius blev født, lignede jeg mere og mere end der stadig var gravid og jeg følte mig større og større.

Jeg fandt Maven & Mig på Facebook og deltog i en af deres gratis Infomøder. Jeg fik konstateret en diastase på 7 – 8 – 6 fingres bredde. Efter lidt tid fik jeg energi og overskud til at få booket et personligt forløb på Maven & Mig’s hjemmeside, og det blev starten på en livsændring samt noget af det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv.

Efter 3 uger var der allerede tydelige forandringer at mærke i min krop, og ved 3 uger tjek kunne jeg sammen konstatere at min diastase havde lukket sig til 3 – 3 – 3. Splinten og den nye opmærksomhed på min holdning, var en kæmpe vane at ændre, men jeg holdt fast og jeg blev endnu mere motiveret og begyndte også at tænke over hvad jeg spiste og drak, ikke ud for nogen speciel guide, blot ved at mærke efter i kroppen hvad der føltes godt.

Ved mit 6 ugers tjek var jeg endt ned på 2 – 2,5 – 2,5, en vægt på 74 kg. Modsat de 79 kg i starten af forløbet. Jeg havde gået fra et mål under brystet på 83cm til 80 cm, et mål omkring taljen på 87 cm til 79 cm og et må nederst på 105 cm til 93 cm.

Billederne fortæller jo alt. Men følelsen er det allerbedste. Har fået stor Kropsbevidsthed, og ikke mindst, er min diastase stort set helet.

Et opfølgnings forløb efter 18 uger vidst endnu bedre resultater, min diastase helet til 1½ – 2 – 1½ og jeg er nu her 1 år efter trappet ud af splinten, men den er stadig i min skuffe, for hvem skiller sig af med sin ”bedste ven”, som splinten blev for mig.

Jeg har tider hvor jeg glemmer mig selv, glemmer at være opmærksom på min holdning, måden jeg løfter min børn på, måden jeg stiger ind og ud af sengen på osv. Og er klar over, at det er noget jeg skal være opmærksom på resten af livet for at opretholde mine resultater.

Så giv dig selv chancen, jeg er vidst et bevis for at alle kan rykke sig på en eller anden måde.

Mvh

Michelle”

Billederne er tager før forløbets start og efter 6 ugers genoptræning, og deles med klientens tilladelse.

Før billeder

Efter genoptrænings billeder

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her