Handelsbetingelser

 

1. Levering

  1. 1.1. Produkter bestilt i vores webshop afsendes hurtigst muligt, og altid indenfor tre arbejdsdage.

1.2. Bestilles produkterne i forbindelse med et træningsforløb, vil du modtage produkterne ved forløbets start.

 

2. Forsendelse.

2.1. Alle ordrer sendes med Post Danmark.

2.2. Vi sender til Danmark, Sverige, Norge, Grønland, Færøerne, Finland og resten af Europa.

2.3. Fragtprisen afhænger af, om du vælger levering med eller uden omdeling, herunder hvilket land du bestiller fra.

2.4. I Danmark leveres forsendelser med omdeling for DKK 55,00, og uden omdeling for DKK 40,00.

2.5. Levering til Sverige koster DKK 89,50,00.

2.6. Levering til Norge koster DKK 102,50.

2.7. Priserne er vejledende, og der tages forbehold for eventuelle ændringer i Post Danmarks forsendelsestakster. Endvidere tages der forbehold for merpris, ved ekstraordinært store/tunge forsendelser.

2.8. Er du tilmeldt Post Danmarks Modtagerflex-ordning, eller vælger du Flexlevering, hæfter du selv for bortkomne pakker.

 

3. Told

3.1. Priserne oplyst af Mavenogmig.dk omfatter ikke eventuel told og gebyrer.

3.2. Det påhviler således kunden selv, at undersøge lokale/nationale fortoldningsregler.

 

4. Betalingsmuligheder

4.1. I vores webshop kan du benytte følgende betalingsmidler:

4.1.1.Dankort

4.1.2.eDankort

4.1.3.Mastercard

4.1.4.Visa

4.1.5.JCB

4.1.6.American Express

 

4.2. Vi modtager også betaling via bankoverførsel, men afsender først varen/varerne, når betalingen er modtaget, jf. i øvrigt pkt. 1.1. Det er købers eget ansvar at afholde eventuelle bankgebyrer i denne forbindelse. Ønsker du at betale vha. bankoverførsel, bedes du venligst sende os en e-mail, hvorefter du vil modtage kontooplysningerne.

 

5. Sikkerhed

5.1. Vi benytter SSL-kryptering, når vi håndterer følsomme oplysninger, såsom kreditkortoplysninger. Denne kryptering er din sikkerhed, når du betaler med kreditkort på nettet.

5.2. Vi opbevarer alene de personfølsomme data, som er nødvendige for vores samhandel. Vi har ikke adgang til, og opbevarer aldrig kreditkortoplysninger eller lignende, ligesom ingen personfølsomme data vil blive videregivet til tredjepart.

 

6. Fortrydelsesret

6.1. Når du handler hos os, har du 14 dages fortrydelsesret. 

Det gælder både, når du køber varer, og når du køber ydelser, som kurser, workshops og uddannelser.

6.2. Ønsker du at gøre brug af din fortrydelsesret, skal dette meddeles til os senest 14 dage efter at du har modtaget varen. Varen skal herefter returneres til os senest 14 dage efter at fortrydelsesretten er gjort gældende. 

Ved køb af en ydelse indtræder fortrydelsesretten fra det tidspunkt, du aflægger din ordre og betaler. Ligesom ved køb af en fysisk vare, skal du meddele os at du fortryder dit køb inden for 14 dage.

6.3. Ved køb af streamingtjenester frafalder fortrydelsesretten så snart streamingkoden tages i brug. Du skal informeres om og samtykke dette før du kan modtage din streamingkode.

6.4. Varer skal returneres i samme stand som ved modtagelsen.

6.5. Du står selv for at afholde returfragtomkostningerne. Af bevismæssige årsager bør varen sendes med regulær pakkepost. Derved er forsendelsen forsikret, og det er din garanti for at pakken når frem til Mavenogmig.dk, ligesom det giver dig mulighed for at efterlyse pakken.

6.6. Er du påbegyndt et personlig træning, kursus, en workshop eller uddannelse frafalder fortrydelsesretten også selv om opstarten af kurset, workshoppen eller uddannelsen er påbegyndt indenfor 14 dage efter din tilmelding.

6.7 Ved køb af vores app i Appstore eller GooglePlay frafalder fortrydelsesretten så snart du har købt app’en.

6.7.  Ved køb af klippekort, hvor der opnås rabat på ydelser, som personlig træning eller anden behandling, kan del af klippekortet refunderes, hvis behandlingen ikke kan fuldføres. Hvis ikke brugte timer skal refunderes, frafalder rabatten, og de timer der er brugt koster derfor fuld pris som, hvis de ikke var købt som del af et klippekort. Resterende beløb refunderes.

 

7. Personlige konsultationer og workshops

7.1. Aftalt træning skal, af planlægningsmæssige årsager, fortrydes senest én uge før den aftalte dato.

7.2. Ønsker du at ændre træningstidspunktet, skal vi have besked senest 24 timer før den aftalte tid. Modtager vi ikke besked forbeholder vi os retten til at afkræve fuld betaling.

7.3. Tilmelding til workshops skal fortrydes senest 4 uger før workshoppens start.

7.4. Vi beder om, at afmelding sker pr.  e-mail, så vi begge har dokumentation for afmeldelsen, herunder afmeldelsestidspunktet.

7.5 Afmeldelse via SMS, sociale medier, telefonsvarerbesked eller andet godtages ikke.

7.6. Det er ikke muligt at skifte til et andet hold eller få kompensation i form af et andet kursus eller en uddannelse hos Maven og Mig ApS,  hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus, en workshop eller en uddannelse, du havde tilmeldt dig, f.eks. på grund af sygdom. Der er mulighed for at tilkøbe personlig træning, for at erstatte den undervisning man ikke nærværet ved. Det kan gøres til gældende timepris i klinikkens åbningstider mandag til fredag. 

7.7. Ved for få tilmeldte til en workshop, forbeholder sig Maven og Mig retten til at aflyse holdet, og indbetalte penge refunderes. 

7.8. Ved sygdom hos underviserne arrangeres en erstatningsgang. Det er ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb, hvis man er forhindret i at deltage i erstatningsgangen. 

7.8. I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold vil det ikke være muligt at få refunderet pengene for uddannelsen eller udgifter forbundet med uddannelsen (fx transport, indkvartering, forplejning). Det vil heller ikke være muligt, at skifte til et andet kursus eller uddannelsesforløb. Maven og Mig ApS vil løbende holde deltagerne underrettet og gøre hvad vi kan for at afholde uddannelsen på en anden måde. 

 

8. Reklamation

8.1. Vi yder, ifht. Købeloven, 24 måneders reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten dækker fejl og mangler ved produktet, hvis årsag var til stede på leveringstidspunktet.

8.2. Ønsker du at gøre brug af reklamationsretten, bedes du venligst tage kontakt til MavenogMig.dk

 

9. Klagemuligheder

9.1 Hvis du vil klage over en vare eller tjeneste du har købt hos os, kan du få vejledning og indgive klage hos www.forbrugerombudsmanden.dk

9.2. Du kan også bruge Europa-Kommissionens online klageportal hvis du vil klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land.

 

10. Kampagner og konkurrencer

10.1 Ved tilbudskampagner, fra sociale medier eller nyhedsbrev, er det betingelserne skrevet i selve kampagneteksten der, til enhver tid, gør sig gældende. Læs derfor betingelserne grundigt igennem.

10.2 Ved deltagelse i konkurrencer via vores sociale medier eller nyhedsbrev er det betingelserne i konkurrenceteksten der, til enhver tid, gør sig gældende. Læs derfor betingelserne grundigt igennem.

 

11. Uddannelsesforløb til professionelle

11.1 Betaling og tilmelding til Maven og Mig ApS uddannelsesforløb er bindende, og det betyder at vi ikke refunderer inbetalt beløb og du binder dig til at betale til hele uddannelsen. Det gælder selv om du beslutter dig for at afbryde din deltagelse og ikke gennemfører uddannelsesforløbet.

Du har dog 14 dages fortrydelsesret, se punkt 6.

11.2. Det er muligt at betale Maven og Migs uddannelse i rater efter aftale med os. Se mere info om det her.

Der bliver sendt en faktura med 8 dages forfald en gang i måneden over fire måneder. Ved for sen betaling påføres rykkegebyr.

11.3. Det er ikke muligt at skifte til et andet hold eller få kompensation i form af et andet kursus eller en uddannelse hos Maven og Mig ApS,  hvis du bliver forhindret i at deltage i et kursus, en workshop eller en uddannelse, du havde tilmeldt dig, f.eks. på grund af sygdom.

11.4. Hvis du deltager i vores professionelle uddannelsesforløb, skal du have 100% fremmøde for at se uddannelsen som afsluttet og gennemført. Hvis du bliver forhindret ved at deltage en af mødeweekenderne, kan du fremmøde i København på et andet tidspunkt som vi aftaler indbyrdes. Her vil du sammen med Sussi eller Katarina gennemgå den undervisning du ikke nærværet ved. Undervisningen vil planlægges en hverdag i klinikkens åbningstimer til gældende timepris på personlige konsultationer.

11.5. Ved sygdom hos underviserne arrangeres en erstatningsgang. Det er ikke muligt at få refunderet det indbetalte beløb, hvis man er forhindret i at deltage i erstatningsgangen. 

11.6. I tilfælde af force majeure/force majeure lignende forhold vil det ikke være muligt at få refunderet pengene for uddannelsen eller udgifter forbundet med uddannelsen (fx transport, indkvartering, forplejning). Det vil heller ikke være muligt, at skifte til et andet kursus eller uddannelsesforløb. Maven og Mig ApS vil løbende holde deltagerne underrettet og gøre hvad vi kan for at afholde uddannelsen på en anden måde. 

 

Skriv et svar

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
Kurven er tom