Indkøbskurv

Persondataloven – behandling og anvendelse af persondata

 

 

Dine rettigheder i følge persondataloven:

 

God databehandlingsskik
Behandling af personoplysninger skal ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik.

 

Samtykke
Når Maven og Mig indsamler, behandler og opbevarer personfølsom data må det kun ske med kundens samtykke. 

 

Du kan som kunde til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, det gøres skriftligt ved at sende os en email på info@mavenogmig.dk. Afvent bekræftelse på modtagelse af email fra os. Får du ikke en bekræftende mail kan det være mailen ikke er modtaget og det kan derfor ikke forventes at der handles på den. Du kan kontakte os per tlf 9395 9352 hvis du ikke har modtaget en bekræftelse på din email.

 

Vær opmærksom på at det ikke er alt persondata der kommer ind under ‘retten til at blive glemt’. Da vi ifølge regnskabs- og autoritationsloven skal opbevare visse oplysninger i minimum 5 år inklusiv indeværende kalenderår.

 

Oplysningspligt

Som kunde har du ret til at blive oplyst om hvad dine oplysninger anvendes til. Se afsnittet Sådan anvendes dine oplysninger længere nede.

 

Indsigtsret

Som kunde hos Maven og Mig har du ret til at vide hvilke data vi registrerer om dig. Det kan, alt efter dit kundeforhold hos os, være: Navn, adresse, tlf nummer og email. Helbredsmæssige oplysninger og billeder i forbindelse med genoptræningsforløb.

 

Rettelse af fejl
Er der blevet noteret ukorrekte oplysninger om dig har du ret til at få det rettet. Du vil ikke i alle tilfælde, vedrørende journalføring i følge autorisationsloven, kunne få de forkerte oplysninger slettet, men det skal tydeligt rettes.

 

Oplysning om databehandling

Maven og Mig er dataansvarlige for alle registrerede oplysninger.

Maven og Mig har en række samarbejdspartnere der står for databehandling af de registrerede oplysninger. Der er indgået databehandleraftaler med alle samarbejdspartnere der behandler data på vegne af Maven og Mig.

 

Klageadgang
Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over behandling af Data. Har du spørgsmål eller mangler at få noget uddybet, kan du kontakte enten Maven og Mig ApS eller Datatilsynet.

 

Sådan anvendes dine oplysninger:

 

Maven og Mig registrerer oplysninger for at behandle klienter i klinikken og for at kunne administrere salg og levering af ydelser og produkter via webshop.

 

 

Maven og Mig registrerer følgende data / oplysninger:

 

  • Navn, adresse, tlf nummer og e-mailadresse

Disse oplysninger bruges i forbindelse med administrering af køb af produkter og ydelser i webshop, fremsendelse af købte produkter og oprettelse af adgang til vores online produkter. Ovenstående data bruges også i forbindelse med brug af vores onlinebookingsystem, når du booker en tid til konsultation i klinikken.

 

Har du købt et produkt, en ydelse eller et online produkt på vores hjemmeside, kan du logge ind, via vores hjemmeside, og se og ændre disse oplysninger under ‘Min Konto’ —> ‘Adresser’ og ‘Konto detaljer’.

 

Har du brugt vores bookingsystem kan du logge ind under ‘log-in’ via dette link og se dine bookinger under ‘Min side’.

 

Email adresser opbevares også i forbindelse med mailingliste til nyhedsbrev. Alle nyhedsbrevmodtagere har selv samtykket til modtagelse af emails og kan nemt tilbagetrække deres samtykke og framelde sig nyhedsbrevet igen. Dette gøres via link nederst i nyhedsbreve eller ved at kontakte os per email: info@mavenogmig.dk.

 

 

  • Helbredsmæssigeoplysninger i forbindelse med journalføring

Disse oplysninger bruges i forbindelse med genoptræningsforløb, forundersøgelser og andre konsultationer i klinikken. Oplysningerne indhentes med samtykke, og opbevares i 5 år efter sidste konsultation. Oplysningerne videregives kun, med udtrykkeligt samtykke fra klienten, til andre relevante behandlere i klinikken, hvis klienten indgår i behandlingsforløb med dem.

 

 

Vi beskytter dine persondata

Vi indsamler og opbevarer kun relevant og nødvendig persondata, for at kunne behandle din ordre og / eller hjælpe dig med at gennemføre dit genoptræningsforløb.

 

Vi beholder kun din persondata så længe vi har dit samtykke, eller så længe vi behøver i følge gældende lovgivning.
Vi har interne regler og procedurer på plads der beskytter din persondata mod at blive videregivet til uvedkomne.

Mailkorrespondance

 

Hvis vi beder dig om at sende os personfølsom data, vil vi kun gøre dette via en krypteret kontaktform på vores hjemmeside, og ikke via almindelig email.

 

Sender du os, uopfordret, personfølsom data / oplysninger via almindelig email skal du være opmærksom på at der er risiko forbundet ved at sende disse data på denne måde. Vi opbevarer emails i 12 måneder fra modtagelse.

    • company-logo
    • company-logo
    • company-log
    • company-log
    • company-log
  • Gratis

    Rectus diastase / delte mavemuskler:

    Få vores 3 bedste råd til hverdagen

    Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
    Nej tak - ingen gratis råd til mig