Persondataloven - behandling og anvendelse af persondata

Indholdsfortegnelse

Oplysning om databehandling

MavenogMig er dataansvarlige for alle registrerede oplysninger.

MavenogMig har en række samarbejdspartnere der står for databehandling af de registrerede oplysninger. Der er indgået databehandleraftaler med alle samarbejdspartnere der behandler data på vegne af MavenogMig.

Klage adgang

Du har mulighed for at klage til Datatilsynet over behandling af Data. Har du spørgsmål eller mangler at få noget uddybet, kan du kontakte enten MavenogMig ApS eller Datatilsynet.

Sådan anvendes dine oplysninger:

MavenogMig registrerer oplysninger for at behandle klienter i klinikken og for at kunne administrere salg og levering af ydelser og produkter via webshop.

MavenogMig registrerer følgende data / oplysninger:

  • Navn, adresse, tlf nummer og e-mailadresse

Disse oplysninger bruges i forbindelse med administrering af køb af produkter og ydelser i webshop, fremsendelse af købte produkter og oprettelse af adgang til vores online produkter. Ovenstående data bruges også i forbindelse med brug af vores onlinebookingsystem, når du booker en tid til konsultation i klinikken.

Har du købt et produkt, en ydelse eller et online produkt på vores hjemmeside, kan du logge ind, via vores hjemmeside under “Min konto” og ændre navn, brugernavn, e-mail samt password dette gøres under “Kontoinformationer”, hvis det der imod er din post eller faktura adresse du skal ændre, kan du gør dette under “adresser”

Har du brugt vores bookingsystem skal du sende os en e-mail med de oplysninger der skal rettes eller at din bruger skal slettes. E-mailen skal sendes til info@mavenogmig.dk

Email adresser opbevares også i forbindelse med mailingliste til nyhedsbrev. Alle nyhedsbrevmodtagere har selv samtykket til modtagelse af emails og kan nemt tilbagetrække deres samtykke og framelde sig nyhedsbrevet igen. Dette gøres via link nederst i nyhedsbreve eller ved at kontakte os per email: info@mavenogmig.dk.

  • Helbredsmæssigeoplysninger i forbindelse med journalføring

Disse oplysninger bruges i forbindelse med genoptræningsforløb, forundersøgelser og andre konsultationer i klinikken. Oplysningerne indhentes med samtykke, og opbevares i 5 år efter sidste konsultation. Oplysningerne videregives kun, med udtrykkeligt samtykke fra klienten, til andre relevante behandlere i klinikken, hvis klienten indgår i behandlingsforløb med dem.

Vi beskytter dine persondata

Vi indsamler og opbevarer kun relevant og nødvendig persondata, for at kunne behandle din ordre og / eller hjælpe dig med at gennemføre dit genoptræningsforløb. 

Vi beholder kun din persondata så længe vi har dit samtykke, eller så længe vi behøver i følge gældende lovgivning.
Vi har interne regler og procedurer på plads der beskytter din persondata mod at blive videregivet til uvedkomne.

Mailkorrespondance

Hvis vi beder dig om at sende os personfølsom data, vil vi kun gøre dette via en krypteret kontaktform på vores hjemmeside, og ikke via almindelig email.

Sender du os, uopfordret, personfølsom data / oplysninger via almindelig email skal du være opmærksom på at der er risiko forbundet ved at sende disse data på denne måde. Vi opbevarer emails i 12 måneder fra modtagelse

God databehandlingsskik

Dine rettigheder i følge persondataloven

Behandling af personoplysninger skal ske i overensstemmelse med god databehandlingsskik

Samtykke

Når MavenogMig indsamler, behandler og opbevarer personfølsom data må det kun ske med kundens samtykke. 

Du kan som kunde til enhver tid tilbagekalde dit samtykke, det gøres skriftligt ved at sende os en email på info@mavenogmig.dk. Afvent bekræftelse på modtagelse af email fra os. Får du ikke en bekræftende mail kan det være mailen ikke er modtaget og det kan derfor ikke forventes at der handles på den. Du kan kontakte os per tlf 29 99 23 77 hvis du ikke har modtaget en bekræftelse på din email.

Vær opmærksom på at det ikke er alt persondata der kommer ind under ‘retten til at blive glemt’. Da vi ifølge regnskabs- og autorisationsloven skal opbevare visse oplysninger i minimum 5 år inklusiv indeværende kalenderår.

Oplysningspligt

Som kunde har du ret til at blive oplyst om hvad dine oplysninger anvendes til. Se afsnittet Sådan anvendes dine oplysninger længere nede.

Indsigtsret

Som kunde hos MavenogMig har du ret til at vide hvilke data vi registrerer om dig. Det kan, alt efter dit kundeforhold hos os, være: Navn, adresse, tlf nummer og email. Helbredsmæssige oplysninger og billeder i forbindelse med genoptræningsforløb. 

Rettelse af fejl

Er der blevet noteret ukorrekte oplysninger om dig har du ret til at få det rettet. Du vil ikke i alle tilfælde, vedrørende journalføring i følge autorisationsloven, kunne få de forkerte oplysninger slettet, men det skal tydeligt rettes.

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her