Lotte, 49 år, kroniske smerter og meget mavesyre

Mit navn er Lotte. Jeg er 49 år, og har lige afsluttet min behandling hos MavenogMig.

Her er min historie om hvad MavenogMig har gjort for mig.

For ca. 13 år siden fik jeg konstateret kronisk irriteret og inflammeret ledbånd i mine hofter, en kronisk betændelsestilstand som er yderst smertefuld, og jeg har derfor dagligt måtte tage stærkt smertestillende medicin. Da jeg ikke kunne motionere pga. smerter, tog jeg hurtigt på i vægt, og blev lettere overvægtig. Det medførte at jeg fik inkontinensproblemer, konstant var oppustet, og sidst men ikke mindst, udviklede jeg stressrelateret spiserørsbrok, som gjorde at jeg ofte måtte sidde op og sove for at undgå mavesyre i spiserøret, og jeg fik ofte anfald af stærke brystkramper, som symptommæssigt minder om en blodprop i hjertet. Jeg skal derfor tage mavemedicin resten af mit liv. Problemet med min mavemedicin er, at den ikke må kombineres med smertestillende medicin.

Jeg har forsøgt at komme smerterne til livs med fysioterapi, træning, akupunktur, stræk/træk af ledbånd og svømning, alt sammen kun med meget kort virkning. Da det ene påvirker det andet, blev det en ond cirkel, og min livskvalitet var ikke særlig høj. Den eneste form for træning jeg kunne udføre, som jeg holder meget af, er min elcykel, så jeg cykler til og fra arbejde hver dag, en tur på 20 km. hver vej, så lidt motion får jeg.

Jeg var meget ked af min oppustede mave, og en dag spurgte min datter mig, om jeg havde hørt om MavenogMig. Jeg bestilte en konsultation, og fik konstateret diastase. Da selve behandlingsmetoden ikke ville overbelaste mine hofter, gik jeg straks i behandling. For hvis det kunne hjælpe mig af med min oppustethed, kunne jeg da få en lille smule livskvalitet og selvværd tilbage.

Men behandlingen har givet mig meget mere end jeg nogen sinde havde turde håbe på. Efter blot en uges behandling, oplevede jeg min første smertefrie dag i 13 år, og jeg havde ligget ned og sovet hele natten. Jeg tænkte: ”Det kan ikke være rigtigt”. Efter 2 ugers behandling, havde jeg haft denne oplevelse 3 gange. Så i samråd med min læge, begyndte vi at trappe mig ud af alt min smertestillende medicin. Vi begyndte også at trappe mig ud af min mavemedicin.

Efter 8 ugers behandling og 4 ugers udtrapning af splinten (som jeg nu kun bruger ved hårdt fysisk arbejde), tager jeg ikke nogen form for smertestillende medicin, og er stort set smertefri. Jeg har ikke længere nogen inkontinensproblemer, har ikke haft et eneste anfald af brystsmerter i de sidste 2 måneder, og min mavemedicin er blevet halveret.

Jeg har nu overskud og energi til at kunne være aktiv med mine børnebørn og familie.

Så en kæmpestor tak til MavenogMig (Helle), for at have givet mig min livskvalitet tilbage.

 

Med venlig hilsen

Lotte

Billede1
Billede3
Billede2
Billede4
0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her