Psoas

- Øvelser, stræk og massage

Dette program er perfekt til dig, som har fået at vide, at du har en stram psoas eller lider af generne som opstår i kølvandet på en stram psoas muskel. 

Dette program guider dig igennem et program, hvor du guides til øvelser, stræk og vejrtrækning, som er essentielt når man skal arbejde med en stram psoas.

Online Psoas program – slut med smerter

Psoas – Øvelser, stræk og massage er et program der er lavet for dig, som har fået at vide, at du har en stram psoas muskel. Du får måske endda ondt af generne, som opstår i kølvandet af en stram psoas muskel, og har brug for en korrekt udstrækning for at løsne op for din muskel.

I vores genoptræningsprogrammer, der hjælper mange med deres delte mavemuskler, arbejder vi med øvelser baseret på det naturlige åndedræt og kropsholdning. Her kan en stram eller uelastisk psoas muskel hæmme genoptræningen af delte mavemuskler.

Psoas musklens mange gener kan behandles

Psoas major musklen er en meget overset muskel, som burde få langt mere opmærksomhed fra sundhedsfagfolk i deres behandling af folk, da musklens indvirken på hele kroppens funktion er mangfoldig – og dens gener kan være utroligt generende.

Disse gener kan blandt andet være:

  • Ondt i lænden
  • Hoftesmerter
  • Fordøjelsesproblematikker
  • Ondt i maven/underlivssmerter
  • Udtalt tendens til at være svajrygget, når du står op

Men heldigvis kan disse gener behandles og forsvinde, ved at man løsner op for en stram psoas.

Kursus der hjælper dig af med dine gener og smerter

Vi ser blandt andet mødre, kontorarbejdere, chauffører, fodboldspillere, kørestolsbrugere, gravide, folk med depression, angst, traumer, roere, cykelryttere, hesteryttere og andre der enten har stillesiddende arbejde eller laver gentagne bevægelser igen og igen, som døjer med en stram psoas major.

Det skyldes, at kroppen er i uhensigtsmæssige stillinger dagligt og dermed overbelastes. Kroppen vænner sig til at være kronisk kort, da vi ikke bruger kroppen og musklerne i dens forlængede form, hvilket skaber problemer over tid.

Øvelserne i dette videokursus vil hjælpe dig med at løsne op og slippe af med dine gener og smerter relateret til en stram psoas.

Vi anbefaler disse bolde til brug i kurset: Psoas massage bolde

Din krop vil takke dig for det.

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her