Ole, 60 år, workshop deltager (sommer 2020), tidligere blindtarmsoperation og operation for prolaps

Ole fortæller: ”Den største aha-oplevelse jeg fik var, at jeg fik et stort indblik i, hvad det er jeg kæmper imod. Nå ja, lidt delte mavemuskler går vel nok, tænkte jeg, men nej – det gik ikke! Derfor startede jeg på MavenogMigs workshop for delte mavemuskler, hvor der hurtigt skete en utrolig positiv forvandling.”

”Det som jeg mest vil fremhæve er, at mine rygsmerter blev reduceret så meget efter jeg startede med genoptræningen. Bruger dog, når jeg husker det, et rygbælte som støtte, men husker desværre ikke så godt.”

Ole er 60 år. Tilbage i februar 2020 var han på MavenogMigs infomøde, for at høre om delte mavemuskler og vores genoptræningsprogram. 

Sådan her så Oles verden ud inden mødet med MavenogMig

  • Blindtarmsoperation for en del år siden
  • Eftervirkninger af operationen med blæreproblemer
  • Akutindlæggelse og operation for slap blære (prolaps) og urinretention med 2 liter i blæren
  • Konstatering af delte mavemuskler – anbefaling fra læger: brug et korset

Ole fortæller: ”Jeg havde den såkaldte tobleronemave, som af lægen blev betragtet som navlebrok. Efter besøg på Køge Sygehus, fik jeg at vide det var Rectus Diastase. Uha, hvad er nu det? Der er ikke noget egentligt at gøre ved det. fortalte lægen. Min kone fandt MavenogMig på nettet, som havde et genoptræningsprogram og undervisning til afhjælpning. Opsøgte dem og fortryder ikke”.

Ole meldte sig til vores workshop i sommeren 2020.

Sådan her så Oles verden ud efter mødet med MavenogMig

  • Konstatering af et meget svækket bindevæv
  • En diastase på 9 fingres bredde øverst, 8 ved navlen og 8 under navlen
  • Billeder og mål af maven
  • Efter 3 ugers genoptræning var der en tydelig forandring

Ole fortæller: ”Først og fremmest er jeg overrasket over, en så tydelig

 forandring i reduceret mavestørrelse. Diastasereduktionen er gået hurtigere end jeg havde troet – trods en hel del ”springen over” (øvelserne) grundet arbejde. Herudover er mine rygsmerter gået fra en 10’er til nu en max 2’er. Virkelig mærkbart.”

En workshop udover al forventning

Ole har været rigtig glad for vores workshop. Han fortæller: ”På workshoppen fik jeg god viden direkte, fik afprøvet øvelserne og fik et større indblik i hvad og hvordan jeg skulle udføre øvelserne korrekt. Jeg føler, at behandlingen er over al forventning. Det har givet mig en stor tro på, at jeg nok skal komme i mål – ikke i morgen eller om en måned, men på sigt.”

”For mig har den første fordel ved programmet været, at jeg ser mig selv på en anden måde end før. Fjenden “spejlet” viser jo virkeligheden, men virkeligheden for mig er, at jeg har forandret mig så meget på så kort tid. Det har givet mig meget mere selvtillid.”

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her