Har du delte mavemuskler (rectus diastase) eller vil du bare gerne vide hvad det er?

Så har du nu muligheden, for at være hjemme i egne rammer og lære om delte mavemuskler med din egen gode kaffe eller the

Webinar om Delte Mavemuskler (rectus diastase)

Vil du vide mere om delte mavemuskler, og finde ud af om det måske er det, der driller dig? 

Så kan du nu være med på et af vores webinarer, hvor MavenogMig, som er specialister i behandling af delte mavemuskler, på 30 minutter gennemgår alt det, du skal vide om delte mavemuskler.  

Vi forklarer dig alt hvad du skal vide, og giver tips og tricks til hvordan du ikke forværrer det, samt hvordan du kan hele dine mavemuskler. 

Vi gennem går

Datoer for vores webinarer

Torsdag d. 21/1-21 kl. 12.00-12.30 om delte mavemuskler generelt TILMELD DIG HER

Mandag d. 15/2-21 kl. 19.00-19.30 om mænd og delte mavemuskler TILMELD DIG HER

Torsdag d. 25/3-21 kl. 12.00-12.30 om gravide og delte mavemuskler TILMELD DIG HER

Mandag d. 12/4-21 kl. 19.00-19.30 om kvinder og delte mavemuskler TILMELD DIG HER

Sådan høre du fra os

Når du har tilmeldt dig den dato der passer dig så modtager du en mail med et link til webinaret du modtager ikke linket med det samme det gør du først når vi nærmere os den valgte dato, du vil modtage en mail med en bekræftelse på din tilmelding 

du siger samtidig ja tak til at modtage vores nyheds brev med tips og tricks omkring delte mavemuskler også du en af de første som modtager de gode tilbud direkte i din indbakke sammen med de andre 6000 fra vores nyhedsbrevs liste. 

Vi passer selvfølgelig på dine oplysninger, det gør vi indtil du trækker dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved et enkelt klik i bunden af vores mail eller ved at sende os en mail på info@mavenogmig.dk hvor du oplyser at du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev

 

EN Fordele for dig

Hvis du deltager live på vores infomøde, vil du få en rabatkode på 10% til køb af vores online forløb efterfølgende. 

Sidder du nu og tænker ”hvad er et online forløb”, så er det helt kort fortalt at du kan få behandlet dine delte mavemuskler uden at behøve at fragte dig til vores klinik i Solrød. Du får den samme ekspertise, vejledning og resultater som hvis du kom personligt hos os.

Tjek selv om du har delte mavemuskler 

Du kan nemt tjekke din egen mave, for at finde ud af, om du har delte mavemuskler. Det er lettest at måle mellemrummet mellem dine mavemuskler – altså diastasen, ved hjælp af dine fingre. 

Det er en god ide at gøre dette inden infomødet, så du har en idé om hvorvidt du har delte mavemuskler. 

Endnu en fordel til dig

Vi ved dog, at mange gerne vil have hjælp til vurdering, så vi tilbyder dig mulighed for at tilkøbe en 15 minutters online opfølgning til 75 kr. (normalpris 250 kr.) efter du har tilmeldt dig infomødet. 

I den opfølgning vil du blive guidet til at mærke på din mave, og vi hjælper med at vurdere hvilken forløb du måtte have brug for.

Du kan allerede nu booke en 15 min online konsultation – men du er også velkommen til at vente til vores infomøde. 

Anbefaling til dig som booker en opfølgning efter infomødet 

Vi anbefaler, at konsultationen foregår uforstyrret, da der vil forekomme personlige spørgsmål. Vi skal også kunne se din mave, for at kunne give dig en ordentlig vurdering af din rectus diastase / delte mavemuskler. 

Du booker din tid her og vælger ”Online konsultation – opfølgning 15 min” (Du kan selvfølgelig også booke længere tid med os.) 

Rabatkoden til 15 min. opfølgning, får du i den mail du modtager, efter du tilmelder dig infomødet. 

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her