‘All You Need is Me’ – intensiv creme til hud og ar

DKK 250,00

Beskrivelse

Intensiv pleje til din hud – økologisk creme

Denne creme fra True Organic of Sweden, er det økologiske bud på 8-hour cremen. Cremen er perfekt til tør hud, sprækkede læber, røde baby numser, brændmærker og meget mere.

All You Need is Me indeholder blot 7 ingredienser der er 95% økologiske og 100% naturlige. Du finder derfor ingen parabener, parfumer, alkohol eller noget som helst andet skadeligt i den økologiske creme. Selv tuben er lavet af sukkerrør.

Cremens blot 7 ingredienser er spækket med e-vitaminer samt andre nærende ingredienser. E-vitamin er en antioxidant der beskytter og reparerer huden. E-vitaminer er specielt godt for dit ar, da de trænger under hudens overflade og bekæmper skader fra frie radikaler.

Sådan bruges cremen

Den økologiske creme er tyk som en salve og meget drøj. Du behøver derfor blot en lille smule på fingeren som du masserer ind på det ønskede område. Cremen er duftfri og efterlader ikke huden fedtet, da den hurtigt trænger ind. Hvis du bruger cremen på dit ar, må den kun påføres efter det er helet op.

50ml.

 

 

 Øko creme til ar

 

 

Castorolie

Bekæmper tør hud, og er specielt god i vintertiden

Bivoks 

Indeholder a-vitamin og er fantastisk til at låse fugt i huden i længere tid, og kan med sine anti-allergifremkaldende egenskaber berolige let påvirkelig hud

Olivenolien

Er rig på oleic acid (oliesyre) der blødgører huden og e-vitamin, der giver huden elasticitet

Shea butter

Er naturligt rig på A, D, E og F vitaminer

E-vitamin

Er en kraftfuld antioxidant der forebygger og bekæmper skader fra frie radikaler i huden, og er derfor essentiel i hud og arpleje.

Blåbærkerneolie

Er naturligt rig på E-vitamin (tocopherols and tocotrienols). Tocotrienols er en undergruppe af e-vitamin der bevæger sig hurtigere i cellemembraner og derfor er mere effektiv i bekæmpelse af frie radikaler end den mere kendte form af E-vitamin tocopherols

Solsikkeolie

Har et meget højt indhold af e-vitaminer, hvilket er dens vigtigste egenskab ift hud og arpleje. Den fastlåser også fugt og beroliger sart hud.

Tuben er lavet af sukkerrør

Øko creme til ar

Yderligere information

Vægt 0.050 kg

Vi har udvalgt cremen fordi den også er specielt god til pleje af operationsar, som f.eks. et kejsersnit ar som mange går rundt med. Dette er grundet dens rige indhold af naturlige økologiske ingredienser, som giver huden/arret den helt optimale pleje, især dens rige indhold af e vitaminer.

Vi anbefaler at du bruger cremen fra arret er helet op, normalt efter ca 7 uger, og at du påfører den dagligt efter du har masseret dit ar. Du finder her en gratis guide til hvordan du selv kan massere dit kejsersnit- eller andet ar, så du undgår gener ved og omkring arret.

Cremen er ikke lavet til at få et ar til at forsvinde, men til at holde arret sundt og elastisk ved at tilføre huden den rigtige næring. Cremen vil sammen med massagen mindske rødme af arret.

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
Kurven er tom