Hvad er professionel træning?

Professionel træning hos Maven og Mig er et dybdegående uddannelsesforløb for professionelle, der ønsker at bruge vores genoptræningsteknikker, sammen med deres egen erfaring og viden, til behandling af deres klienter.

Optræningsforløbet varer lidt over 3 måneder. I løbet af de 3 måneder skal både du og 2 cases igennem vores genoptræningsforløb, for at opleve genoptræningen på egen krop og erfare hvordan det er at undervise det til andre. Du skal deltage i i alt 3 undervisningsweekender, i vores klinik i København, og du vil løbende modtage adgang til online undervisningsmateriale du skal arbejde med derhjemme. Vi afslutter med en skriftlig eksamen.

Ved slutningen af forløbet og bestået eksamen, kan du blive en del af vores anerkendte behandlerteam.

Hvem er professionel træning for?

Vores uddannelsesforløb for professionelle er for erfarne behandlere, men solid erfaring i krop, træning og behandling.

Du skal være selvstændig og arbejde ud fra klinik eller behandlerrum, der egner sig til en-til-en behandling.

Vores tilgang til genoptræning

Vores tilgang til genoptræning er meget holistisk. Der er meget sjældent et simpelt svar på de gener der opleves i kroppen. De skavanker der opstår i dag, er den totale sum af den måde kroppen er blevet brugt på igennem et helt liv, og hvordan dine omstændigheder er lige nu ift stressniveau, hormonbalance, søvnrytmer, væskeindtage, sociale relationer mm. Derfor synes vi det er vigtigt at kigge på det hele menneske, lige meget hvilken gene de er kommet med.

Vi ved, at for at genoptræning kan være succesfuld, skal også dét gøres i balance med de omstændigheder og resourcer hver enkelt klient har lige nu. Genoptræning skal give mere energi og overskud, og ikke tage af resourcer der ikke er der. Det er den eneste vej til at nå i mål med genoptræning og opnå mere styrke, både mentalt og fysisk, på den lange bane.

Neuromuskulær genoplæring

Genoptræningen handler først og fremmest om at genoplære nervesystemet. Vi arbejder specifikt og meget bevidst med at genoprette forbindelsen til de muskler der er inaktive og svækkede, for derefter langsomt at integrere brugen af dem i hverdagen, sammen med resten af kroppen. På den måde kan vi komme kompenserende mønstre og overbelastningsskade til livs.

Integration i hverdagen

Vores program er designet til at være funktionelt integrerbart i hverdagen. Vi har stort fokus på at skabe gode strategier omkring helt almindelige hverdagsbevægelser, alle vores klienter laver. Det gør vi blandt andet for at udnytte det store potentiale der ligger, lige der, i form af styrkende bevægelse i stedet for opslidende bevægelse. Det er især det det gør vores program så realistisk at indarbejde i en ellers travl hverdag.

Realistiske langsigtede målsætninger

Genoptræning er kun effektivt hvis vi kan skabe nogle langsigtede holdbare forandringer i kroppen. Derfor er arbejdet med kroppen, og de redskaber man får i vores forløb, noget der skal implementeres, justeres og arbejdes med igennem hele livet. Vi har lagt et stort arbejde i at gøre vores programmer lette at tilpasse den enkeltes hverdag, blandt andet ved at lytte til feedback fra tusinder af klienter igennem årene.

Blive en del af vores anerkendte behandlerteam, landet over, med mulighed for løbende faglig sparring og andre fordele.

Det praktiske

 

Tid og sted

 • Undervisningen starter d. 1/8-19, med selvstudie. Du modtager adgang til det online forløb du skal starte med dig selv og dine cases. Vi er behjælpelige med at finde cases i dit nærområde.
 • De 3 undervisningsweekender finder sted i vores klinik på adressen: Nørrebrogade 45E, st, 2200 Kbh N, og datoerne er som følger: 17. og 18. august, 14. og 15. september og 12. og 13. oktober
 • Til undervisningsweekenderne er der afsat 6 undervisningstimer per dag.
 • Skriftlig eksamen foregår på sidste undervisningsdag i Kbh.
 

Pris og betaling:

 • Hele uddannelsesforløbet koster 12.000 kr plus moms, early bird pris er 9.990 kr plus moms.
 • Early bird prisen gælder frem til d. 1/7 2019.
 • Det er muligt at betale forløbet i 4 rater af 2497,5kr plus moms. Raterne betales med en måneds mellemrum. Ønsker du at betale i 4 rater skal du tilmelde dig senest d. 15. maj 2019. Første rate er ved tilmelding og de følgende 3 rater en måned efter sidste rate.
 • Tilmelding og betaling er bindende, også hvis du betaler i rater. Dog har du 14 dages fortrydelsesret.
 • Se vores handelsesbetingelser for flere detaljer og kontakt os hvis du har spørgsmål.

 

Samarbejdet med os

Som del af vores anerkendte behandlerteam, indgår du en aftale med os. Aftalen underskrives af dig, og omhandler nogle simple retningslinier, der sikrer at du repræsenterer Maven og Mig på linie med vores værdier og principper, og beskytter både din og vores virksomhed.

Når du indgår aftalen med os, binder du dig til at betale 300kr om måneden i et år ad gangen. For prisen, som anerkendt behandler i vores team har du rettigheder til:

 • En profil på vores hjemmeside
 • Henvisninger af klienter i dit område med interesse for vores genoptræningsforløb
 • Engros priser på indkøb af genoptræningssplints
 • Kommission ved salg af vores online produkter
 • Lov til at bruge vores logo / navn og visse undervisningsmaterialer
 • Løbende sparring og adgang til resourcer (slides) og videre
 • Medlemskab til vores netværk af klienter

Sådan ansøger du

Hvis du har lyst til at samarbejde med os. Hvis du kan se hvordan vores viden og genoptræningspricipper kan være et godt supplement til den erfaring og viden du allerede har, og arbejder ud fra. Hvis du har lyst til at være en del af vores landsdækkende behandlerteam.

Så send os en ansøgning.

Du ansøger ved at sende os en mail med info om dig selv. Fortæl lidt om hvorfor det tiltaler dig at samarbejde med os, hvad din baggrund er både personligt og professionelt, og hvilken erfaring du har i at arbejde med klienter. Fortæl os hvor du er baseret og hvad du arbejder ud fra (klinik, behandlerrum eller lignende) – og stil os endelig de spørgsmål du måtte have til uddannelsesforløbet.

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
Kurven er tom