Programmer

 • 4 Lektioner

  Arvævsmassage og behandling

  Det her program er til dig der har gennemgået en operation, lige meget hvilken operation du har gennemgået, er det vigtigt at efter behandle sin ar, så man undgår for meget arvæv, som kan give smerter, måske ikke i selve arvævet, men et helt andet sted på kroppen.
 • 5 Lektioner

  Basis Program

  Vores basis program (online forløb) er skræddersyet til genoptræning af delte mavemuskler (rectus diastase).

 • 11 Lektioner

  Forebygning under graviditet

  Vores forebyggende træningsprogram til gravide (online forløb) er skræddersyet til dig som er gravid og ønsker at forebygge delte mavemuskler (rectus diastase) under din graviditet og undgå en dårligt fungerende kropsstamme under din graviditet.

 • 6 Lektioner

  Forebygning under graviditet – Tillæg

  Dette tillæg er til dem der har enten programmet genoptræning eller genoptræning efter operation, og er blevet gravid
 • 10 Lektioner

  Genoptræning efter operation

  Vores genoptræningsprogram efter operation (online forløb) er skræddersyet til genoptræning af delte mavemuskler (rectus diastase) efter en operation samt en dårligt fungerende kropsstamme.

 • 10 Lektioner

  Genoptræningsprogram

  Vores genoptræningsprogram er skræddersyet til genoptræning af delte mavemuskler (rectus diastase) og en dårligt fungerende kropsstamme.

  Både mænd og kvinder i alle aldre, kan få glæde af de genoptræningsteknikker vi bruger.

 • 9 Lektioner

  Gravid program (online forløb)

  Vores gravide program (online forløb) er specielt udviklet til gravide, som gerne vil forebygge eller mindske delte mavemuskler (rectus diastase). Du kan starte med det…
 • 4 Lektioner

  Gravid tillæg program (online forløb)

  Vores gravide tillægs program (online forløb) er specielt udviklet til gravide som allerede har været igang med genoptræning, som gerne vil forebygge eller mindske delte…
 • 5 Lektioner

  Kejsersnit program (online forløb)

  Vores kejsersnit program (online forløb) er skræddersynet til genoptræning af delte mavemuskler (rectus diastase) efter kejsersnit eller andre maveoperationer, og en dårligt fungerende kropsstamme. Du må bruge genoptræningsprogrammet tidligst 8 uger efter du har født ved kejsersnit. Du kan også bruge programmet, selvom det er mange år siden du fik dit kejsersnit. Der følger en genoptræningssplint med, når du køber vores genoptræningsprogram.
 • 7 Lektioner

  Mavesikker Loop Fitness

  I samarbejde med Loop Fitness har vi lavet nogle modifikationer så du kan træne helt mavesikkert.
 • 3 Lektioner

  Mavesikker Yoga

  Har du haft delte mavemuskler og elsker at dyrke yoga, så har du her muligheden for at fortsætte med det efter du har genoptrænet dine mavemuskler.

 • 6 Lektioner

  Mavesikre fitness minutter

  Har du genoptrænet dine delte mavemuskler, og vil du gerne i gang med at træne, så er dette et rigtig godt sted at starte.

 • 3 Lektioner

  Psoas – Øvelser, stræk og massage

  Mavesikker psoas muskel er et kursus der er lavet for dig, som har fået at vide, at du har en stram psoas muskel. Du får måske endda ondt af generne, som opstår i kølvandet af en stram psoas muskel, og har brug for en korrekt udstrækning for at løsne op for din muskel. I vores genoptræningsprogrammer, der hjælper mange med deres delte mavemuskler, arbejder vi med øvelser baseret på det naturlige åndedræt og kropsholdning. Her kan en stram eller uelastisk psoas muskel hæmme genoptræningen af delte mavemuskler.
 • 3 Lektioner

  Sunde og nærende opskrifter

  Opskrifter som kan hjælpe med at styrke dit bindevæv
 • 1 Lektion

  Uge 0

  Dette er en smagsprøve på vores 8 ugers online genoptrænings program. Hvor du kan få mere viden om delte mavemuskler. Vi håber dette kan besvarer…
0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her