Brug for hjælp til at fastholde dine resultater?

- Top 20 hverdagsstrategier giver dig alt hvad du skal vide

Vi har flere klienter der har svært ved at finde ud af, hvordan de skal vedligeholde efter de er færdige med at genoptræne.

Vores top 20 bedste strategier til hverdagen har vi samlet i en e-bog, som giver dig al den information du har brug for, med hvordan du vedligeholder din træning, så du kan bevare de flotte og stærke resultater du allerede nu har opnået.

 

Hvad indeholder E-bogen?

Vi har samlet vores allerbedste tips og sat dem i et overskueligt system, så det bliver nemmere at få dem ind i din hverdag.

På den måde vil du til sidst ikke længere tænke over at du skal vedligeholde, men blot integrere strategierne i din hverdag, og dermed vedligeholde automatisk.

Bogen er delt op på den måde, at det er nemt at se i hvilke situationer du rent faktisk kan vedligeholde, enten med stræk eller øvelser – mens du laver noget andet eller venter på noget, så du udnytter din tid fuldt ud.

Sådan her ser bogens indhold ud:

Det personlige er også en mulighed

Det er selvfølgelig også altid muligt at booke en personlig konsultation enten online eller fysisk, hvor vi kan hjælpe dig med lige præcis det du har brug for.

Vi er ikke kun til for at hjælpe dig undervejs gennem din genoptræning. Vi er her også for at hjælpe både før og efter du starter din genoptræning.

Det kan være, at du er løbet ind i nogle udfordringer, som er unik til din situation, eller at du har spørgsmål til hvordan du kommer tilbage til den træning du tidligere har været glad for.

Det kan også være, at du er nysgerrig på at vide, hvilken træning som egner sig bedst til dit behov.

Det kan vi hjælpe med at svare på ved en personlig konsultation.

Du skal ikke være bange for at bruge din krop.

Den er designet til at blive brugt – bare på den rigtige måde.

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her