Egentræning

Egen online træning

Har du ikke mulighed for at komme ind til os og blive trænet enten via workshop eller personlig træning, så har du med vores træningspakke også mulighed for at træne på egen hånd derhjemme.

 

Vi har klienter over hele landet og mange af dem der bor langt fra os vælger at træne på egen hånd, og det med rigtig fine resultater!

Tidligere
Næste

Vores træningspakke indeholder:

  • Personligt login til vores online genoptræningsprogram
  • Grundig gennemgang af programmets øvelser
  • Grundig gennemgang af hensigtsmæssige hverdagsstrategier til bedre holdning og sund bevægelse i alle daglige gøremål
  • Overskuelig træningsoversigt som kan printes eller downloades efter behov
  • Din genoptræningssplint
  • Adgang til vores lukkede Facebookgruppe, hvor alle der er igang med online forløbet kan søge støtte og sparring

 

 

Hvilke begrænsninger er der ved egentræning?

Da vi jo alle, som mennesker, er forskellige er det klart at der ikke er én protokol der passer til alle. Ved personlig træning er det muligt for os at modificere programmet efter behov, og give sideløbede behandling for andre gener, der kan være nødvendige at tage hånd om for at få det fulde ud af programmet.  Det kan være hvis man har døjet med nakke/skulder gener og dårlig holdning i mange år, stærke lændesmerter eller har meget arvæv.

Vi oplever at rigtig mange har stor glæde af hjemmetræningsprogrammet. De situationer hvor der oftest er behov for modificering af programmet, eller sideløbende behandling, ud over ovenstående, kan være følgende:

  • Ved nedsynkning af blære, livmoder eller rectum (her er der altid brug for modificering og vi anbefaler derfor personlig træning).
  • Ved svære bækkengener.
  • Ved generende operationsar på maven
  • Når fødslen har været meget traumatisk.
 

Hvis du har mulighed for det, er det altid en god ide at komme til en forundersøgelse, så vi kan vurdere, hvilket forløb passer bedst til dig. Hvis du tror du har behov for personlig træning men ikke kan komme til os, så kontakt os for at høre om mulighederne for personlig træning via Skype eller Facetime. Kontakt os ligeledes hvis du er usikker på om hjemmetræning er det rette for dig.

Udtalelse fra klient der har trænet på egen hånd:

“Efter tre graviditeter på godt fire år fandt jeg ud af under min anden graviditet, at jeg havde adskilte mavemuskler. Jeg prøvede at finde metoder til at få det rettet op, og selvom jeg trænede imellem mine fødsler, kunne jeg ikke se det blev bedre. Jeg undersøgte flere ting om adskilte mavemuskler, og begyndte at tro, at operation var den eneste løsning.

 

Jeg er derfor så glad for, at jeg for nylig fandt jeres hjemmeside. For lidt over en uge siden bestiller jeg træningspakken fra ”Maven og Mig”, og jeg må tilstå, at jeg allerede nu er både overordentlig tilfreds og overrasket over, at jeg efter bare en uges træning kan se forandringer af min mave, der har trukket sig lidt mere ind.

Jeg skulle lige bruge en dag til at sætte mig ind i øvelserne, med streamingprogrammet og materialet omkring øvelserne. Jeg synes, det er nogle gode overskuelige øvelser, og jeg kan godt finde tid til at udføre dem, selvom det både er morgen, eftermiddag og aften – dette på trods af jeg har tre børn på 1,5 år, 3 år og 5 år. Træningsarket, hvor man krydser af når man har trænet, giver et godt overblik, hvilket er meget motiverende for mig. Jeg er allerede nu meget overbevist om disse øvelser nok skal få en effekt på min rectus diastase (2-4-2), og jeg glæder mig meget til at se det endelige resultat.”

Signe 32 år

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her

0AB1BFFE-04EE-45C1-B09E-C45DBFA3B68C

UNDGÅ AT FORVÆRRE DELTE MAVEMUSKLER

Gør som over 6000 andre, og få vores e-bog her