Gratis infomøde - rectus diastase

Infomøder

Vi afholder med jævne mellemrum infomøder, hvor alle der har lyst til at høre om rectus diastase og vores træningsteknik er velkomne.

Her fortæller vi om tilstanden, de gener man kan opleve og hvordan vi kan hjælpe. Du får mulighed for at stille de spørgsmål du har på hjertet og få maven tjekket af os, som er specielt uddannet indenfor behandling af delte mavemuskler.

Datoerne på de næste infomøder finder du nedenfor.

Tilmelding sker via email: info@mavenogmig.dk.

Gratis infomøde om rectus diastase

 

Infomøder i København:

D. 15 september 2019 kl. 11.00 LEDIGE PLADSER

På dette infomøde deltager vores behandlere under uddannelse, og de er derfor med til at observere, lære og teste maver.

Praktiske oplysninger om dagen (Kbh møder)

 

Infomøderne bliver afholdt i vores skønne lokaler på adressen: Nørrebrogade 45E, Kbh N.

Der er fine faciliteter til at medbringe baby, hvis man har brug for det.  Vi ligger ca 10 minutters gang fra Nørreport station. Kommer du i bil er der parkering i de omkringliggende gader, men kom i god tid da du ikke altid vil kunne få en plads lige ved siden af lokalerne.

Vi holder et oplæg på ca 1 time og derefter afsættes tid til at tjekke maver på dem, der gerne vil have det. Da vi normalt er mange til infomøderne kan der forekomme ventetid på at få maven tjekket, sæt derfor god tid på parkeringen – vi giver kaffe 🙂

 

Passer datoerne ikke?

Har du ikke mulighed for at deltage på nogle af datoerne men ønsker at blive undersøgt af os, så kan du bestille tid til en forundersøgelse inde hos os. Du er også altid velkommen til at tage kontakt via mail skulle du have spørgsmål på email info@mavenogmig.dk.

Skriv et svar

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
Kurven er tom