Hel din rectus diastase med personlig træning

Personlig træning

Den mest effektive måde at hele en rectus diastase, og få en flad mave, slank talje og stærk core, er ved personlig træning. Når du vælger personlig træning, har vi fuldt fokus på dig og forløbet kan derfor modificeres så det passer ind med din specifikke situation og problemstillinger.

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi, at du i alt får tre træningslektioner i forløbets uge 1, 3 og 6, ligesom i vores workshop og så en opfølgning 3 måneder efter din diastase er helet.

  • Første lektion er af 1,5 times varighed.
  • De følgende gange træner vi en time af gangen.
  • Opfølgnings møde efter 3 måneder er på 30 min.

Nogle vælger færre eller flere mødegange og det er helt op til den enkelte, da forløbet kan tilrettelægges helt efter dine behov og ønsker.

Lige nu kan du spare 385 kr – book 4 timers personlig træning med rabat.

 

Altid inkluderet i den personlige træning

Har du et ar fra kejsersnit eller andet ar på maven vil du blive vejledt i hvordan du selv kan massere dette så det ikke hindrer helingsprocessen.

Du har igennem hele forløbet fri kontakt til din træner via tlf eller mail, for vejledning og støtte, dog holder vi også aften og weekend med vores familie så der kan forekomme forlænget svartid.

Læs mere om selve trænings forløbet her

 

Vær opmærksom på, at du ved personlig træning også har brug for en af vores træningspakker: Basispakken, Kejsersnitpakken eller Gravidpakken. Heri indgår din genoptræningssplint samt programmets øvelser via streaming. 

Læs mere om træningspakkerne her.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har delte mavemuskler? Book en forundersøgelse her.

 

Kontakt

Vi holder til på Solrød Center 70, 1. sal, 2680 Solrød Strand, og ser også vores klienter til personlig træning der

Find priser og book din personlige træning. Ønsker I at være to om et personligt træningsforløb, kontakt os da på info@mavenogmig.dk for at høre nærme

Skriv et svar

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
There are no products