Workshops

Deltager du på en af vores workshops, bliver du rustet med alt den viden, du behøver for at hele din rectus diastase. Træningen vil også give dig en flad mave, slank talje og stærkt core. Undervisningen strækker sig over seks uger med tre mødegange i forløbets uge 1, 3 og 6. 

Undervisningen foregår i små grupper af maks. 8 deltagere i vores dejlige, lyse lokaler i Solrød. Alle deltagere vil blive tilbudt adgang til en privat Facebook-gruppe, hvor man modtager påmindelser og gode træningstips. Man kan også bruge gruppen til at stille spørgsmål og dele erfaringer med hinanden og med Sheila og Helle. Under hele forløbet har du også mulighed for at kontakte din træner via mail.

I 2020 kan du starte på følgende workshops:

Det gode nytårsforsæt:

Onsdag den 8. januar kl. 9:00-12:00 (start), 2. mødegang 27. januar kl. 9:00-11:00, 3. mødegang 17. februar kl. 9:00-11:00. Tilmeld dig her.

Klar til festerne i sensommeren

Tirsdag den 15 sep. kl. 16:30-19:30 (start), 2. mødegang 6 okt. kl. 17:00-19:00, 3. mødegang 27 okt. kl. 17:00-19:00. Tilmeld dig her.


Privat workshop

Er I en mindre gruppe, fx en mødregruppe, der har lyst til at støtte hinanden i træningen, tilbyder vi også vores populære workshop til mindre grupper. For at afholde en privat workshop skal i være mindst 3 personer. I kommer ind til os på tre aftalte datoer i forløbets uge 1, 3 og 6. Læs mere om de enkelte mødegange i vores oversigt. Der er mulighed for at afholde private workshops i alle hverdage. Under hele forløbet har alle deltagerne i gruppen  mulighed for at få vejledning af os via mail.

Kontakt os for en pris på privat workshop.

Uge 1

I første del af workshoppen måler vi størrelsen på din rectus diastase og undersøger tilstanden af bindevævet. Vi lærer dig ligeledes, hvordan du selv kan tjekke din rectus diastase korrekt.

 

For at kunne dokumentere din fremgang, tager vi mål af din mave. Med din tilladelse tager vi også billeder af din mave første mødegang. Selvom dine resultater snart vil vise sig tydeligt på målebåndet, er det vores erfaring, at før og efter billeder kan være en stor hjælp til at forstå og dokumentere, hvilke forandringer din krop gennemgår, som træningsforløbet skrider frem.

 

Du vil herefter modtage specifik undervisning i, hvordan du lukker din rectus diastase ved hjælp af vores træningsprogram. Vi gennemgår følgende:

 

 • Du lærer de siddende øvelser, inklusiv korrekt vejrtrækning.
 • Du modtager undervisning i, hvorfor vi bruger en splint i programmet, og hvordan man bruger den korrekt.

 • Du lærer at bruge transversus abdominis i hverdagen for at undgå unødigt indefrakommende pres på bindevævet.
 • Du lærer, hvordan man korrekt kommer til og fra siddende og liggende stillinger uden at gøre din rectus diastase større.
 • Du modtager din træningspakke, som indeholder trænings videoer, splint og træningsark. (Bemærk træningspakke med bolde og elastik skal tilkøbes)

Uge 3

Når du kommer til anden del af workshoppen, vil det være med et styrket core og en bedre holdning. Vi starter med at måle din fremgang ved igen at analysere din diastase. Derefter tager vi mål og med din tilladelse billeder. Der vil være tid til at dele erfaringer og stille spørgsmål, før vi begynder at arbejde med følgende punkter.

 • Du lærer at lave øvelserne stående som du skal fra uge 4.
 • Du lærer hvordan du skal bruge bolde til massage 
 • Du lærer at stærke ud i bryst musklerne 

Uge 6

Vi starter igen med at måle din fremgang ved at analysere din diastase, tage mål og med din tilladelse billeder. Der vil igen være tid til at stille spørgsmål og dele erfaringer.

Formålet med den sidste mødegang er at lære dig, hvordan du kan inkludere vores øvelser i dit foretrukne trænings program. Vi gennemgår derfor specifikke øvelser og korrekte trænings teknikker efter dit behov og dine ønsker.

 • Du lærer hvordan du kan implementere teknikken i din hverdag, hvilket er en essentiel del af vores undervisning, så du bliver ved med at forbedre og vedligeholde et stærkt og sundt ‘core’ for altid. En rectus diastase kan altid genopstå ved overbelastning og inkorrekt brug af mavemuskulaturen.
 • Du lære at gå mens du har et aktiv core
 • Du lærer at lave øvelserne imens du går