Indkøbskurv

Workshops

 

Deltager du på en af vores workshops, bliver du rustet med alt den viden, du behøver for at hele din rectus diastase. Træningen vil også give dig en flad mave, slank talje og stærkt core. Undervisningen strækker sig over seks uger med tre mødegange i forløbets uge 1, 3 og 6.  Læs mere om de enkelte mødegange i  vores træningsoversigt.

 

Undervisningen foregår i små grupper af maks. 10 deltagere i vores dejlige, lyse lokaler i KBH N. Alle deltagere vil blive tilbudt adgang til en privat Facebook gruppe, hvor man modtager påmindelser og gode træningstips. Man kan også bruge gruppen til at stille spørgsmål og dele erfaringer med hinanden og sin træner. Under hele forløbet har du også mulighed for at kontakte din træner via telefon, Skype eller mail.

 

Se her datoer for kommende workshops.

 

Privat workshop

Er I en mindre gruppe, der har lyst til at støtte hinanden i træningen, tilbyder vi også vores populære workshop til mindre grupper. For at afholde en privat workshop skal i være mindst 3 personer. I kommer ind til os på tre aftalte datoer i forløbets uge 1, 3 og 6. Læs mere om de enkelte mødegange i vores oversigt. Der er mulighed for at afholde private workshops i alle hverdage. Under hele forløbet har alle deltagerne i gruppen  mulighed for at få vejledning af os via telefon, Skype eller mail.

 

Dette tilbud er specielt egnet til mødregrupper. Som mødre til småbørn er vi vant til at tage hensyn til, at der ind i mellem skal pusles, ammes eller puttes, og der gives, ganske gratis, derfor den ekstra tid der behøves når der er deltagende babyer. Derved sikres alle fuldt udbytte af undervisningen.

 

Kontakt os for en pris på privat workshop.

  • company-logo
  • company-logo
  • company-log
  • company-log
  • company-log
 • Gratis

  Rectus diastase / delte mavemuskler:

  Få vores 3 bedste råd til hverdagen

  Ja tak - send dem med det samme!
  Nej tak - ingen gratis råd til mig