Workshop

 

Deltager du på en af vores workshops, bliver du rustet med alt den viden, du behøver for at hele din rectus diastase. Træningen vil også give dig en flad mave, slank talje og stærkt core. Undervisningen strækker sig over seks uger med tre mødegange i forløbets uge 1, 3 og 6.  Læs mere om de enkelte mødegange i vores træningsoversigt.

 

Undervisningen foregår i små grupper af maks. 8 deltagere i vores dejlige, lyse lokaler i Solrød. Alle deltagere vil blive tilbudt adgang til en privat Facebook-gruppe, hvor man modtager påmindelser og gode træningstips. Man kan også bruge gruppen til at stille spørgsmål og dele erfaringer med hinanden og med Maria og Helle. Under hele forløbet har du også mulighed for at kontakte din træner via mail.

 

Privat workshop

Er I en mindre gruppe, fx en mødregruppe, der har lyst til at støtte hinanden i træningen, tilbyder vi også vores populære workshop til mindre grupper. For at afholde en privat workshop skal i være mindst 3 personer. I kommer ind til os på tre aftalte datoer i forløbets uge 1, 3 og 6. Læs mere om de enkelte mødegange i vores oversigt. Der er mulighed for at afholde private workshops i alle hverdage. Under hele forløbet har alle deltagerne i gruppen  mulighed for at få vejledning af os via mail.

Kontakt os for en pris på privat workshop.

Skriv et svar

Gratis

Rectus diastase / delte mavemuskler:

Få vores 3 bedste råd til hverdagen

Begge stadier af mavens anatomi Ja tak - send dem med det samme!
Nej tak - ingen gratis råd til mig
 
There are no products