Workshops

 

Deltager du på en af vores workshops, bliver du rustet med al den viden, du behøver for at hele dine delte mavemuskler (rectus diastase). Træningen vil også give dig en flad mave, slank talje og stærkt core. Undervisningen strækker sig over 6 uger med 3 mødegange i forløbets uge 1, 3 og 6. 

Undervisningen foregår i små grupper af maks. 8 deltagere i vores dejlige, lyse lokaler i Solrød. Alle deltagere vil blive tilbudt adgang til en privat Facebook-gruppe, hvor man modtager påmindelser og gode træningstips. Du kan også bruge gruppen til at stille spørgsmål og dele erfaringer med hinanden og med Sheila og Helle fra Maven og Mig. Under hele forløbet har du også mulighed for at kontakte din træner via mail.

Mini workshop

 

På en mini workshop lære du alt det du skal bruge for at hele dine delte mavemuskler, ligesom du gør på en af vores almindelige meget populære workshops, den forskel der er, er at denne mini workshop kun er over en enkelt dag på 4 timer og den anden køre over 6 uger. Du kommer til at lære det samme på begge workshops.

 

Denne workshop tilbyder vi både i Solrød og Odense på forskellige dage. Læs mere om hvad vi gennemgår længere nede.

 

I 2021 kan du starte på følgende workshops:

Det gode nytårsforsæt:

Vinter workshop med 3 mødegange d. 19/1-21 til 2/3-21 tilmeld dig her 

Mini Workshop i Odense 1 mødegang d. 11/3-21 kl. 10-14 tilmeld dig her 

Mini Workshop i Solrød 1 mødegang d. 23/3-21 kl. 14.30-18.30 tilmeld dig her

 

Bliv klar til sommerens fester:

Mini Workshop i Odense 1 mødegang d. 29/7-21 kl. 10-14 tilmeld dig her

Bliv klar til efteråret og julen:

Mini Workshop i Odense 1 mødegang d. 25/11-21 kl. 10-14 tilmeld dig her

 

Privat workshop

Er I en mindre gruppe, fx en mødregruppe, der har lyst til at støtte hinanden i træningen, tilbyder vi også vores populære workshop til mindre grupper. For at afholde en privat workshop skal I være mindst 3 personer. I kommer ind til os på tre aftalte datoer i forløbets uge 1, 3 og 6. Læs mere om de enkelte mødegange i vores oversigt. Der er mulighed for at afholde private workshops i alle hverdage. Under hele forløbet har alle deltagerne i gruppen mulighed for at få vejledning af os via mail.

Kontakt os her for en pris på privat workshop.

Uge 1

I første del af workshoppen måler vi størrelsen på dine delte mavemuskler (rectus diastase), og undersøger tilstanden af bindevævet. Vi lærer dig ligeledes, hvordan du selv kan tjekke dine delte mavemuskler korrekt.

 

For at kunne dokumentere din fremgang, tager vi mål af din mave. Med din tilladelse tager vi også billeder af din mave ved første mødegang. Selvom dine resultater snart vil vise sig tydeligt på målebåndet, er det vores erfaring, at før og efter billeder kan være en stor hjælp til at forstå og dokumentere, hvilke forandringer din krop gennemgår, som træningsforløbet skrider frem.

 

Du vil herefter modtage specifik undervisning i, hvordan du lukker dine delte mavemuskler ved hjælp af vores genoptræningsprogram. Vi gennemgår følgende:

 

 • Du lærer de siddende øvelser, inklusiv korrekt vejrtrækning.
 • Du modtager undervisning i, hvorfor vi bruger en splint i programmet, og hvordan man bruger den korrekt.

 • Du lærer at bruge transversus abdominis i hverdagen for at undgå unødigt indefrakommende pres på bindevævet.
 • Du lærer, hvordan man korrekt kommer til og fra siddende og liggende stillinger uden at gøre din deling af dine mavemuskler større.
 • Du modtager din træningspakke, som indeholder træningsvideoer, splint og træningsark. (Bemærk træningspakke med bolde og elastik skal tilkøbes)

Uge 3

Når du kommer til anden del af workshoppen, vil det være med et styrket core og en bedre holdning. Vi starter med at måle din fremgang ved igen at analysere din deling af dine mavemuskler. Derefter tager vi mål, og med din tilladelse billeder. Der vil være tid til at dele erfaringer og stille spørgsmål, før vi begynder at arbejde med følgende punkter.

 • Du lærer at lave øvelserne stående som du skal fra uge 4
 • Du lærer hvordan du skal bruge bolde til massage 
 • Du lærer at strække ud i brystmusklerne 

Uge 6

Vi starter igen med at måle din fremgang ved at analysere din diastase, tage mål og med din tilladelse billeder. Der vil igen være tid til at stille spørgsmål og dele erfaringer.

Formålet med den sidste mødegang er at lære dig, hvordan du kan inkludere vores øvelser i dit foretrukne træningsprogram. Vi gennemgår derfor specifikke øvelser og korrekte træningsteknikker efter dit behov og dine ønsker.

 • Du lærer hvordan du kan implementere teknikken i din hverdag, hvilket er en essentiel del af vores undervisning, så du bliver ved med at forbedre og vedligeholde et stærkt og sundt core for altid. En deling af dine mavemuskler kan altid genopstå ved overbelastning og forkert brug af mavemuskulaturen
 • Du lærer at gå mens du har et aktivt core
 • Du lærer at lave øvelserne mens du går